بیل گیتس در یکی از مصاحبههایش اعلام کرد استیو جابز به او پیشنهاد داده بود برای جذابتر شدن محصولات مایکروسافت، مواد روانگردان مصرف کند.
به گزارش خبرآنلاین، بیل گیتس یکی از بنیانگذاران مایکروسافت اعتراف کرد که حتی پس از میلیاردر شدن، درک موفقیت این شرکت برایش دشوار بود. او میگوید که تا اواخر دههی ۹۰ میلادی همچنان نگران آیندهی مایکروسافت بود: «تا حدود سال ۱۹۹۸ احساس نمیکردم که واقعاً موفق شدهایم. تا آن زمان، همیشه فکر میکردم که فقط یک اشتباه با سقوط فاصله دارم.»
به نقل از زومیت، استیو جابز، بنیانگذار فقید اپل دیدگاههای جالبی دربارهی رهبری گیتس و محصولات مایکروسافت داشت. گیتس در مصاحبه با The Independent گفته است: «استیو به من گفت کاش مواد روانگردان (LSD) مصرف میکردی، شاید در این صورت سلیقهی بهتری در طراحی محصولاتت پیدا میکردی.» گیتس نیز در پاسخ به شوخی گفته بود: «ظاهراً من از ترکیب اشتباهی استفاده کردم.»
رابطهی گیتس و جابز همیشه ترکیبی از رقابت و همکاری بود. گیتس در توسعهی نرمافزار برای اولین کامپیوترهای اپل نقش داشت و در سال ۱۹۹۷، یعنی زمانی که اپل در آستانهی ورشکستگی قرار داشت، با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیون دلاری به نجات این شرکت کمک کرد.
جابز بهدلیل مهارت بینظیرش در طراحی و بازاریابی شناخته میشد و محصولاتی مانند گوشی آیفون و آیمک را به بازار معرفی کرد. در مقابل، گیتس تمرکز بیشتری بر مهندسی نرمافزار و توسعهی فناوری بهویژه در حوزهی سرویسهای ابری داشت.
اگرچه اپل روی طراحی و تجربهی کاربری تمرکز داشت، مایکروسافت سرمایهگذاری گستردهای روی سرویسهای ابری انجام داد که در نهایت سهم بزرگی در رشد این شرکت و رسیدن ارزش بازار آن به بیش از ۳ تریلیون دلار داشت. مایکروسافت آفیس با برنامههایی مانند ورد و اکسل همچنان میلیاردها کاربر در سرتاسر جهان دارد.
با وجود موفقیتهای مایکروسافت، معرفی محصولات این شرکت آنطور که جابز انتظار داشت، جذاب نبود. بههرحال اگر نگاهی به تاریخ داشته باشیم، استراتژیهای گیتس و سرمایهگذاریهای بلندمدت او تأثیر عمیقی بر صنعت فناوری داشتهاند.
۵۸۵۸
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ