مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا خواهد کرد.
مهران حاجیان مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: قرار است نیروهای متخصص این غار برای اکتشاف غاری در خوی نیز کمک کنند تا فعالیتهای این غار محدود به استان همدان نباشد.
وی از همکاری با کشورهای دیگر خبر داد و گفت: در نظر داریم تا با کشورهای دیگر نیز در زمینه انتقال تجربه همکاری کنیم.
حاجیان بیان کرد: در نظر داریم تا با معرفی این غار به گردشگران خارجی حوزه فعالیتهای این غار را گسترش دهیم. بنابراین غیر از بحث ایجاد زیرساخت در محدوده غار و استان همدان به استانهای دیگر نیز کمک خواهیم کرد.
غار علیصدر در سال ۱۳۴۲ کشف شد و در سال ۱۳۵۹ زیر نظر وزارت فرهنگ و سازمان ایرانگردی و جهانگردی وقت فعالیت کرد. در سال ۱۳۷۰ بخشهایی از این غار مورد سرمایه گذاری قرار گرفت. این غار در حال حاضر عضو سازمانهای جهانی نظیر سازمان جهانی گردشگری UNWTO و انجمن غارهای توریستی جهان ISCA است.
آبان امسال سیدرضا صالحیامیری وزیر میراث فرهنگی در حاشیه بازدید از غار علیصدر، با اشاره به اینکه بازسازی و توسعه روستا باید مدنظر قرار گیرد، افزود: بهره بردن از منافع غار حق مردم است و باید در کارگروه استانداری شفاف دیده شود.
اصفهان- رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آبانبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
Δ