اینستاگرام مشغول بررسی عرضه یک اپلیکیشن جداگانه برای قابلیت ویدیوی کوتاه «ریلز» (Reels) است.
به گزارش خبرآنلاین، وب سایت فناوری «اینفورمیشن» به نقل از یک منبع آگاه خبر داد آدام موسری، مدیر اینستاگرام، هفته جاری به کارکنان اطلاع داد «ریلز» ممکن است از این پلتفرم شبکه اجتماعی جدا شود.
شرکت «متا» که مالک اینستاگرام است، برای سود بردن از وضعیت نامطمئن اپلیکیشن چینی تیکتاک در آمریکا، قصد دارد یک تجربه ویدیویی مشابه فراهم کند.
به نقل از ایسنا، شرکت «متا» در ژانویه، عرضه یک اپلیکیشن ویرایش ویدیو به نام «ادیتس» (Edits) را اعلام کرد که ظاهرا، با هدف جذب کاربران اپلیکیشن ویرایش ویدیوی «کَپ کات» (CapCut) متعلق به بایت دنس (شرکت مادر تیکتاک) بوده است.
این شرکت پیش از این، تلاش کرده بود یک اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدیو به نام «لاسو» (Lasso) را در سال 2018 برای رقابت با تیکتاک عرضه کند اما این اپلیکیشن، نتوانست رشد چندانی پیدا کند و مدتی بعد، بسته شد.
۵۸۵۸
در پنلی که با هدف بررسی آینده حکمرانی اینترنت در ایران برگزار شد، آرش وکیلیان با نگاهی ساختاری و تطبیقی، از ضعف مدل کنترلی کشور گفت و نسبت به تمرکز صرف بر فیلترینگ هشدار داد: «هیچیک از الگوهای موفق جهانی را نداریم؛ فقط روی کنترل فنی ایستادهایم، آنهم بدترین نوعش.»
سخنگوی دولت اعلام کرد: دولت بر ارائه اینترنت آزاد، فراگیر و باکیفیت برای همه مردم تأکید دارد و آنچه در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده، ارتباطی با محدودسازی اینترنت ندارد.
نظرتان را درباره اصطلاحات مختلفی که این روزها درباره اینترنت شنیده میشود، با ما در میان بگذارید.
رئیس جمهور تاکید کرد که اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر باید در اختیار همه مردم قرار گیرد و دولت به این هدف متعهد است.
Δ