ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان اینکه سپردهگذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، در ۲ نوبت با شرکتهای سرمایهپذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، گفت: تاکنون بهرغم پیگیریهای انجام شده، مبلغ قابل توجهی برای پرداخت سود سهام عدالت وصول نشده، اما تلاش بر این است که با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت، تا پایان سال، مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.
ولیاله جعفری گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سپردهگذاری مرکزی مکلف شده، برای دریافت و تجمیع سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکتهای سرمایهپذیر، با ناشران مکاتبه کند.
او با تاکید بر اینکه سپردهگذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، تا کنون در ۲ نوبت با شرکتهای سرمایهپذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، افزود: بهرغم پیگیریهای انجام شده، هنوز مبلغ قابل توجهی وصول نشده است.
به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکتهای سرمایهپذیر باید سود سهام عدالت را در زمانبندی تعیین شده برای پرداخت به سهامداران حقیقی به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی واریز کنند.
او در ادامه از برخورد سازمان بورس با ناشرانی که سود سهام عدالت، را پرداخت نکنند، خبر داد و توضیح داد: طبق قانون با ناشرانی که از مقررات تخطی کنند، برخورد میشود.
جعفری در پایان ابراز امیدواری کرد؛ با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.
گسترش نیوز
اقتصاد
بورس
سارا سمیع شمس
۱۴۰۳/۱۲/۱۴ ۱۳:۰۳:۲۹
راهکار اساسی حمایت از بازار سرمایه استمهال تسهیلات بانکی، تعویق پرداخت مالیات و حق بیمه شرکتهای بورسی است.
کارگران شرکت «دانا بسپار» که در زمینه تولید قطعات خودرو و محصولات پلیمری فعالیت میکند، از چندین ماه معوقات مزدی و تهدید امنیت شغلی پس از اعتراض به وضعیت معیشتی خود گلایه دارند. تعدادی از نمایندگان کارگری نیز به دنبال اعتراضها از کار بیکار شدهاند.
بورس امروز صعودی سپری شد و شاخص کل با رشدی بیش از ۲۴ هزار واحد به پایان رسید. این صعود نتیجه روند مثبت برخی نمادهای بورسی در بازار بود که موجب شد تا شاخص کل بورس صعود نسبی داشته باشد. نمادهای فارس، فملی و پارسان جزء ۳ نماد برتر اثر گذار بر بازار دیده شدند. در ادامه به تحلیل مهمترین اخبار و عوامل اثرگذار بر روند معاملات بورس امروز پرداخته شده است.
علی مدنیزاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در نخستین حضور خود در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، از عزم جدی برای کاهش تصدیگری دولت و واگذاری مالکیت و مدیریت بنگاههای دولتی به بخش خصوصی واقعی خبر داد. این وعده که با استقبال فعالان اقتصادی مواجه شد، میتواند نقطه عطفی در تقویت نقش مردم در اقتصاد ایران باشد، در حالی که بازار سرمایه نیز در انتظار اقدامات عملیاتی برای تحقق ثبات است.
Δ