اسپیس ایکس ظاهراً روی نسخهای مفهومی از اینترنت استارلینک برای مریخ کار میکند. در جلسه اخیر گروه تحلیل برنامه اکتشاف مریخ ناسا که از مأموریتهای این آژانس در سیاره سرخ پشتیبانی میکند، به این پروژه اشاره شده است.
به گزارش خبرآنلاین، در یکی از ارائههای این جلسه، ناسا درباره خرید خدمات تجاری از شرکتهای هوافضا برای کمک به کاوش مریخ صحبت کرده است. ازجمله این برنامهها به قرارداد احتمالی با اسپیس ایکس اشاره شده است که درحالحاضر سیستم اینترنت ماهوارهای استارلینک خود را در اختیار بیش از ۴ میلیون کاربر روی زمین قرار میدهد.
به نقل از دیجیاتو، ناسا در اسلایدهای خود از ارائهدهندگان تجاری خواسته است پیشنهاداتی ارائه کنند که توضیح میدهد چگونه از فناوری آنها میتوان در مریخ استفاده کرد. در یک اسلاید، طرحی مفهومی از اسپیس ایکس برای توسعه پروژه «مارسلینک» (Marslink) توضیح داده شده که براساس طرح ماهوارههای استارلینک خواهد بود.
اسپیس ایکس در طرح مفهومی خود استفاده از «ماهوارههای فضایی متعددی را که در مدار مریخ قرار میگیرند، برای ایجاد دید کامل و قابلیت همکاری داراییهای زمینی و مداری» پیشنهاد کرده است. همچنین در این اسلایدها گفتهشده مفهوم Marslink میتواند برای تصویربرداری و نظارت بر مریخ استفاده شود.
طرح مفهومی اسپیس ایکس همراه ۲ ایده دیگر درمورد توسعه «سرویسهای رله نسل بعدی» (از لاکهید مارتین و بلو اوریجین) ارائه شده که در آنها به انتقال داده با سرعت ۴ مگابیتبرثانیه یا بیشتر از فاصلهای به اندازه فاصله فعلی بین مریخ و خورشید اشاره شده است؛ یعنی این سیستمها میتوانند دادههای خود را به زمین و سایر فضاپیماها در بخشهای وسیعی از فضا، احتمالاً از طریق سیستم ارتباط لیزری استارلینک، منتقل کنند.
این گزارش نحوه نگاه اسپیس ایکس به آینده بلندمدت استارلینک را تا حدی نشان میدهد. ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت، قبلاً گفته بود استارلینک ارتباطات را به فضاپیماها میآورد و او درمورد کلونیسازی بشریت در مریخ در آینده نیز صحبت کرده است.
۵۸۵۸
مایکروسافت اعلام کرده نسخه جدید مرورگر Microsoft Edge حالا میتواند محتوای اولیه صفحات وب را در کمتر از ۳۰۰ میلیثانیه بارگذاری کند.
گوشی جدیدی با طراحی خاص و قیمت باورنکردنی وارد بازار شد؛ محصولی که با ویژگیهای هوش مصنوعی و قیمت ارزان، حسابی خبرساز شده است.
نرمافزار تلگرام اقدام به مسدود کردن کانال گروه هکری حنظله کرد.
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
Δ