دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در نشستی با اعضای فراکسیون مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی، بر حذف مالیات بر ارزش افزوده در این مناطق تاکید کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، مسرور در این نشست که با هدف بررسی چالشها و فرصتهای پیشروی مناطق آزاد برگزار شد، بر لزوم ایجاد بسترهای قانونی مناسب برای تقویت نقش این مناطق در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.
وی اظهار داشت: مالیات بر ارزش افزوده به عنوان یکی از موانع اصلی در جذب سرمایهگذاری و توسعه فعالیتهای اقتصادی در مناطق آزاد محسوب میشود و حذف آن میتواند به افزایش رقابتپذیری مناطق آزاد، جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، رونق تولید و صادرات و ایجاد امیدآفرینی در بین مردم مناطق کمک کند.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در ادامه از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان موتور محرک اقتصاد کشور نام برد و افزود: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور، نیازمند حمایتهای ویژهای هستند تا بتوانند به اهداف تعیینشده در زمینه جذب سرمایه، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار دست یابند.
رضا مسرور گفت: بدنبال این هستیم که مناطق آزاد را به سمت مناطق نسل هفتم که همان مناطق آزاد دیجیتال هستند ببریم.
وی در پایان افزود: با توجه به برنامهها و مزیتهای رقابتی و مشوقهایی که برای افزایش صادرات مناطق آزاد، در نظر داریم میزان صادرات در این مناطق را برای سال آینده به رشد صددرصدی برسانیم.
اعضای فراکسیون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بر ضرورت همکاری بیشتر بین دولت و مجلس بر رفع موانع قانونی و اجرایی پیشروی مناطق آزاد تأکید کردند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ