در اکثر اخبار همیشه از جدیدترین نسخههای اندروید صحبت میشود؛ اما آمار گوگل نشان میدهند که اکثر کاربران هنوز از اندروید ۱۲ و نسخههای قبلتر استفاده میکنند.
به گزارش خبرآنلاین، غول فناوری آمریکایی با علم بر این موضوع، انتشار آپدیتهای امنیتی را برای نسخههای قدیمی متوقف نمیکند؛ ولی چنین روندی قرار نیست برای همیشه ادامه پیدا کند.
به نقل از زومیت، گوگل مدتی پیش لیست رفع آسیبپذیریهای اندروید را برای آوریل ۲۰۲۵ (فروردین و اردیبهشت) منتشر کرد و از اندروید ۱۲ و اندروید 12L میانشان خبری نیست. به گفتهی منابع آگاه، نسخههای نامبرده از ۳۱ مارس (۱۱ فروردین) منسوخ شدهاند و دیگر پشتیبانی نمیشوند.
از تاریخ انتشار اندروید ۱۲ و اندروید 12L بهترتیب حدود ۳٫۵ و ۳ سال میگذرد و گوگل هم معمولاً در همین مدت پشتیبانی از نسخههای مختلف اندروید را متوقف میکند؛ ولی هنوز کاربران زیادی از این دو نسخه استفاده میکنند و باید دید که چنین چیزی بر تصمیم گوگل تأثیر خواهد گذاشت یا خیر.
در این شرایط، شرکتهای اندرویدی باید خودشان بهصورت دستی منابع را برای انتشار آپدیتهای امنیتی تأمین کنند. چنین چیزی یعنی احتمالاً شرکتهای کوچک با منابع کم دچار مشکل خواهند شد.
شرکتهای بزرگی مانند هواوی هیچ نگرانی دربارهی پایان پشتیبانی از اندروید ۱۲ ندارند و میتوانند خودشان بهروزرسانیهای امنیتی را منتشر کنند. خودِ گوگل هم شرکتها را به انتشار منظم آپدیتهای امنیتی تشویق میکند.
توجه کنید که بهروزرسانیهای کلی و امنیتی همچنان برای اپلیکیشنهای گوگل منتشر میشوند و از این بابت مشکلی وجود ندارد.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ