سفیر استرالیا در ایران گفت: متاسفانه تجارت بین المللی با ایران با چالش هایی از جمله تحریم های ثانویه مواجه است. با این حال همچنان تجارت میان ایران و استرالیا در جریان است و پیش می رود.
به گزارش اقتصادآنلاین، قدیر قیافه، نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: اگرچه اقتصاد ایران با تحریم های ثانویه دچار محدودیت های بیشتر شده است، اما این تحریم ها شامل شرکتهای خصوصی ایران نیست و بخش های خصوصی دو کشور می توانند همکاری های خود را توسعه دهند.
قدیر قیافه، در نشستی مشترک با سفیر استرالیا در تهران که در حاشیه برگزاری ایران اکسپو در غرفه اتاق ایران، برگزار شد، ادامه داد: در صورت همراهی سفارت، اتاق ایران آمادگی دارد هیاتی در حوزه صنایع معدنی و اکتشاف و فرآورده های دامی به استرالیا اعزام کند تا زمینه همکاری های بیشتر فراهم شود. این موضوع به ویژه در حال حاضر که فضا در حال تغییر است و مذاکرات امیدواری هایی ایجاد کرده، اهمیت زیادی دارد.
او افزود: ایران و استرالیا روابط طولانی دارند. کشور شما علاوه بر صادرات گوشت و فرآورده های دامی به ایران از تامین کنندگان پشم صنایع نساجی ایران بوده و در معدن و صنایع معدنی و اکتشاف قدرتمند است. ما مایلیم همکاری ها در این زمینه ها نیز توسعه پیدا کند.
قیافه با اشاره به مسافت زیاد بین دو کشور به عنوان مانعی در مسیر توسعه همکاری ها، اظهار کرد: ایران اکسپو متعلق به بخش خصوصی است و ما انتظار داشتیم تجار زیادی از استرالیا به اینجا بیایند اما متاسفانه تنها یک شرکت کننده از استرالیا داشتیم. سفارت استرالیا با همکاری اتاق ایران می تواند این شرایط را برای سال آینده تغییر دهد.
تاکید بر استفاده از ظرفیت های اتاق ایران و اتاق های استانی
پیام باقری، نایب رئیس اتاق ایران نیز با بیان اینکه این اتاق به عنوان تنظیم گر روابط با حاکمیت و برطرف کننده موانع تجارت و توسعه کسب و کارهای بخش خصوصی، ظرفیت های زیادی در افزایش روابط تجاری با استرالیا دارد، افزود: شبکه گسترده اتاق ایران در کل کشور به ویژه در شرایطی که امیدواری ها برای به نتیجه رسیدن مذاکرات و رفع تحریم ها افزایش یافته است، می تواند نقش مهمی در برقراری روابط میان بخش های خصوصی ایران و استرالیا بازی کند.
او با تاکید بر ظرفیت اتاق های استانی، گفت: از شما دعوت میکنیم به سفر به استان های مختلف در جریان ظرفیت های استانی قرار گرفته و زمینه همکاری های بیشتر را فراهم کنید.
تحریم های ثانویه تجارت با ایران را دشوار کرده است
ایان مک کنویل، سفیر استرالیا در ایران نیز با بیان اینکه اتاق های بازرگانی دو کشور نقش مهمی در پیوند بخش های خصوصی دارند، ادامه داد: متاسفانه تجارت بین المللی با ایران با چالش هایی از جمله تحریم های ثانویه مواجه است. با این حال همچنان تجارت میان ایران و استرالیا در جریان است و پیش می رود. به عنوان مثال حجم قابل توجهی گوشت از استرالیا به ایران صادر می شود.
او افزود: استرالیا ظرفیت های بالایی در تولید گاز ال ان جی، زغال سنگ و معادن طلا دارد و ایران و استرالیا در این زمینه ها میتوانند هم افزایی های خوبی شکل دهند.
او بیان کرد: توصیه های مسافرتی دولت استرالیا برای سفر به ایران باعث استقبال کم شهروندان این کشور از ایران اکسپو شده است. اما در آینده و با توجه به تحولات پیش رو، اتفاقات مثبتی در این زمینه رخ خواهد داد.
قیافه در واکنش به این اظهارات، با طرح پیشنهاد همکاری های رسانه ای و فرهنگی بین اتاق ایران و سفارت استرالیا در تهران، گفت: اتاق ایران آماده است تا در صورت فراهم شدن زمینه همکاری با رسانه های استرالیایی به تغییر تصویرسازی های مخرب علیه ایران کمک کند و واقعیت های اقتصاد و بخش خصوصی ایران را به شهروندان استرالیایی معرفی کند.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: از آنجایی که بخش عمدهای از سرمایهگذاریهای کوتاهمدت شرکت پیشتر فروخته و منابع حاصل به پروژهها تزریق شد، شناسایی سود از این محل در سال ۱۴۰۳ ممکن نبود و سودآوری از فعالیتهای «تجلی» به زودی محقق خواهد شد.
در حالی که آسمان تهران برای چندمین روز متوالی در مه گرد و غبار فرو رفته، معاون زمینشناسی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، از تالاب خشک شده صالحیه در جنوب غربی تهران به عنوان مهمترین کانون فعال گرد و غبار در پایتخت نام برد و اعلام کرد: تشدید خشکسالی، وزش بادهای منطقهای و فعال شدن کانونهای داخلی شرایط پایدار آلودگی هوا را رقم زده است.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات برای سال مالی منتهی به آخر اسفند ۱۴۰۳ و مجمع فوقالعاده این شرکت در روز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح در محل سالن سالن پاسارگاد هتل اسپیناس خلیج فارس برگزار خواهد شد.
مدیر کل اداره نظارت بر خدمات زیربنایی و بازرگانی سازمان حمایت گفت: حداقل مدت زمان ضمانت برای کالاهای لوازم خانگی و صوتی و تصویری ۲۴ ماه و قطعه کمپرسور یخچال، فریزر و کولرهای گازی حداقل ۶۰ ماه است.
Δ