آیا نشانههای هشدار قرمز اپ استور واقعاً برای امنیت کاربران نمایش مییابد یا بخشی از استراتژی این شرکت برای حفظ انحصار در سیستم پرداخت است.
به گزارش خبرآنلاین، اپل با نمایش پیامهای هشداردهنده و آیکون قرمز رنگ در اپ استور، سعی دارد کاربران اروپایی را از استفاده از سیستمهای پرداخت خارجی منصرف کند. نمونهی بارز این رویکرد در صفحهی اپلیکیشن مجارستانی Instacar دیده میشود؛ جاییکه اپل با تأکید بر استفادهنکردن این اپلیکیشن از «سیستم پرداخت خصوصی و امن اپل»، نگرانیهایی را برای امنیت کاربران مطرح کرده است.
به نقل از زومیت، Instacar که یکی از محبوبترین اپهای تجاری در مجارستان محسوب میشود، فقط به دلیل استفاده از پرداخت خارجی با هشدار اپل مواجه شده است. اپل همچنین اشاره کرد که در چنین خریدهایی، قابلیتهایی مثل Family Sharing و مدیریت اشتراکها غیرفعال خواهند بود.
اپل در صفحهی پشتیبانی خود توضیح میدهد که کاربران در سیستمهای پرداخت خارجی باید اطلاعات خود را در اختیار توسعهدهندگان قرار دهند و درواقع به آنها اعتماد کنند. این پیامها با زبانی هشداردهنده تلاش دارند اعتماد کاربران را نسبت به گزینههای خارج از اکوسیستم اپل کاهش دهند.
سیاستهای هشدارمحور اپل درحالی اجرا میشوند که اتحادیهی اروپا قبلاً این شرکت را به دلیل سختکردن فرایند نصب فروشگاههای اپلیکیشن جایگزین مورد انتقاد قرار داده بود. همچنین در پروندهی اپیک گیمز، دادگاه آمریکا اپل را از ایجاد چنین موانعی منع کرد، اما این حکم در اروپا اجرایی نشد و اپل فعلاً در این منطقه همچنان کنترل بالایی بر مسیرهای پرداخت دارد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ