سخنگو و نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران در خصوص نرخگذاری نان توسط استانداریها گفت: هر نوع قیمتگذاری باید با حضور نماینده بخش خصوصی و بر اساس درآمد و هزینههای واقعی نانواها صورت بگیرد.
به گزارش تسنیم به نقل از اتاق اصناف ایران، مهدی امیدوار بیان کرد: استانی شدن قیمت نان این مزیت را دارد که مسئولان شرایط اقلیمی، هزینهها، درآمدها و نوع زندگی مردم را میشناسند و این میتواند بر قیمت نان اثر مثبت داشته باشد.
وی ادامه داد: ما به دنبال افزایش قیمت نان نیستیم چراکه در این سالها نان گران شده اما مشکل پابرجا است. ما خواهان واقعی شدن قیمت نان هستیم.
امیدوار به یارانههای داده شده به نان اشاره کرد و گفت: در عرض چند سال یارانه نان چند برابر شده اما مشکل نان حل نشده بلکه بدتر هم شده است لذا راهکار این است که قیمت واقعی شود.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان شمالی با اشاره به قطع یارانه بیمه برای کارگران گفت: وقتی هزینهها زیاد شود اما نان با همان قیمت عرضه شود نمیشود انتظار داشت که نانوا درست کار کند.
امیدوار تاکید کرد: آرد باید از چند نرخی بودن خارج و به صورت تک نرخ آزاد عرضه شود اما در آخر زنجیره مصرف به افراد نیازمند یارانه نان داده شود.
انتهای پیام/
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی پیشبینی کرد با توجه به تداوم خشکسالی و محدودیت منابع آبی، امسال بین ۱/۶ تا ۱/۸ میلیون تن برنج در کشور تولید شود.
مجری طرح دانههای روغنی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر وجود ظرفیت و توان خودکفایی در تولید دانههای روغنی در کشور، از امکان تأمین کامل نیاز داخلی به روغن خوراکی با عزم و همیاری ملی خبر داد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران اعلام کرد: با توجه به تغییر سیاستهای وزارت جهادکشاورزی در حوزههای بازرگانی و زراعی، روند صعودی افزایش قیمت برنج متوقف و در میان مدت شاهد کاهش قیمتها در بازار این محصول مهم و استراتژیک خواهیم بود.
Δ