سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه پایش پروژههای توسعهای شرکتهای توسعه معدنی و صنعتی صبانور و صنایع فولاد کردستان، از اهمیت منطقه غرب کشور در برنامههای توسعهای صنعت فولاد گفت.
به گزارش اقتصاد آنلاین، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه پایش پروژههای توسعهای شرکتهای توسعه معدنی و صنعتی صبانور و صنایع فولاد کردستان گفت: منطقه غرب کشور در برنامههای توسعهای صنعت فولاد اهمیت دارد، سرمایهگذاری فولاد مبارکه در شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، افزون بر جنبه اقتصادی برای سهامداران، دارای نقش استراتژیک در تکمیل زنجیره ارزش و یکپارچگی فعالیتهای گروه فولاد مبارکه است.
ضروری است همراستایی استراتژیک میان توسعه معادن و فلزات و شرکتهای وابسته آن در برنامههای کلان گروه فولاد مبارکه مدنظر قرار گیرد.
برنامههای این گروه برای توسعه سرمایهگذاری در حوزه اکتشاف و استخراج سنگ آهن در مناطق مختلف کشور از جمله مرکز، شرق و غرب است و حضور مستقیم در این مناطق، جزو برنامههای جدی گروه فولاد مبارکه است.
لازم است به ابعاد اقتصادی طرحها، بهویژه هزینههای حملونقل در جایابی پروژههای توسعهای در مناطق غرب کشور توجه شود؛ برخی پروژههای توسعهای با چالشهایی در زمینه کنترل کیفیت و زمانبندی مواجهاند که نیازمند اصلاح فوری و جدی از سوی مدیران عامل و عوامل اجرایی است.
پروژهها باید دقیقاً مطابق برنامه زمانبندی و هزینه پیش بروند و پایش مستمر از سوی مدیران ارشد ضروری است. همچنین مدیران عامل باید با حضور مؤثر در محل پروژهها، نظارت میدانی خود را تقویت کنند.
گروه فولاد مبارکه در تأمین مالی پروژهها ظرفیتهایی دارد و ضروری است مدیران از تجربیات و منابع درونگروهی بهطور مؤثر بهرهمند شوند.
از توان شرکتهای اکتشافی وابسته به گروه توسعه معادن و فلزات برای تسریع در اکتشاف محدودههای معدنی شرکت صنایع فولاد کردستان بهرهگیری شود؛ پروژههای توسعه آهن اسفنجی که از پیشرفت بیشتری برخوردار بودند، بهعنوان اولویتهای اصلی معرفی میشود و باید اقدامات لازم برای تسریع در تکمیل آنها صورت گیرد.
با قدردانی از تلاشهای صورتگرفته، بر برنامهریزی دقیق برای پایش سایر پروژههای کلیدی در مجموعه توسعه معادن و فلزات تأکید کرد.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ