معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت عرضه مستقیم سیبزمینی وارداتی با قیمت مصوب در میادین و محلات پررفتوآمد انجام میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از واردات و عرضه مستقیم سیبزمینی برای تنظیم بازار خبر داد و تأکید کرد که این محصولات با قیمت مصوب 29,500 تومان در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی افزود: برای تأمین تقاضای بازار، علاوه بر محصول داخلی، بخشی از سیبزمینی مورد نیاز را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی وارد کردهایم. این محصول مستقیماً از طریق غرفههای میادین میوه و ترهبار و محلات پررفتوآمد توزیع می شود.
معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: بخش مازاد این سیبزمینیها ذخیرهسازی شده و در بستهبندیهای 3 و 5 کیلویی آماده عرضه از طریق غرف موقت و وانتهای سیار در محلات پررفتوآمد تهران و کلانشهرها خواهد شد. این وانتها که دارای بنر تنظیم بازار هستند، بدون هیچ محدودیتی در خدمت مردم خواهند بود.
معتمد تأکید کرد: تمامی محصولات عرضهشده از کیفیت بالایی برخوردار بوده، سورت و تمیز شدهاند. این طرح تا زمانی که بازار از قیمت مصوب تبعیت کند، ادامه خواهد داشت.
وی همچنین از واردات محمولههای جدید سیبزمینی از کشور پاکستان و همسایگان خبر داد و گفت: بخشی از این محصولات بستهبندی شده و در غرف موقت در شهر تهران و سایر کلانشهرها عرضه خواهد شد.
به گفته معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، شهروندان میتوانن،میزان مورد نیاز خود را از غرفههای میادین و غرف موقت تعاون روستایی تأمین کنند.
بر اساس اعلام سازمان تعاون روستاییف قیمت مصوب سیب زمینی وارداتی 29 هزار و 500 تومان تعیین شده که علاوه بر توزیع در میادین میوه و تره بار در وانتهای سیار در تهران و کلان شهرها توزیع می شود.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ