اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران و شرکت نوسازی عباسآباد تفاهمنامهای راهبردی با هدف تحول در صنعت گردشگری و استفاده از فناوریهای نوین امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم امضای تفاهمنامه بین اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران و شرکت نوسازی عباسآباد، در موزه آبگینه برگزار شد. در این مراسم پرهام جانفشان و سید محمدحسین حجازی، با تأکید بر اهمیت استفاده از فناوریهای نوین در ارتقای تجربه گردشگران، این تفاهمنامه را امضا کردند.
این تفاهمنامه با محوریت گسترش فناوریهای نوینی همچون واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و هوش مصنوعی، طراحی و اجرای برنامههای گردشگری خلاق و تقویت زیرساختهای فناورانه در صنعت گردشگری تهران منعقد شد.
از محورهای اصلی همکاری در این تفاهمنامه میتوان به فناوریهای نوین و گردشگری خلاق، آموزش و توانمندسازی، توسعه زیرساختها، بازاریابی و تولید محتوا و حمایت از کسبوکارهای نوپا، اشاره کرد.
این تفاهمنامه با هدف معرفی و برندسازی تهران بهعنوان قطب گردشگری فناورانه و خلاق، استفاده از فناوریهای نوین برای بهبود تجربه گردشگران داخلی و خارجی و گسترش شبکههای همکاری با ذینفعان حوزه گردشگری شامل دانشگاهها، بخش خصوصی و نهادهای دولتی، به امضای دو طرف رسید.
اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران در خصوص این تفاهمنامه گفت: این همکاری گامی مؤثر در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای فناورانه و خلاق برای توسعه پایدار گردشگری شهری است. امیدواریم با اجرای مفاد این تفاهمنامه، تهران به مقصدی الهامبخش برای گردشگران تبدیل شود.
وی ادامه داد: این تفاهمنامه بخشی از برنامههای کلان استان تهران برای تحول در زیرساختها و خدمات گردشگری به شمار میرود و پیشبینی میشود تأثیرات چشمگیری بر جذب گردشگران و رونق صنعت گردشگری در پایتخت داشته باشد.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
Δ