امکان دیدن سریال «وحشی» یک روز زودتر از پخش پلتفرمی، در برخی از سینماهای کشور فراهم شد.
به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی فیلم نت، هر قسمت از سریال «وحشی» به نویسندگی و کارگردانی هومن سیدی، تهیهکنندگی محمدرضا صابری و محصول اختصاصی فیلمنت هر یکشنبه و یک روز پیش از نمایش رسمی در پلتفرم در چند سالن سینما برای مردم به نمایش درخواهد آمد.
این برنامه از یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۹ شب و همزمان با پخش قسمت سوم سریال «وحشی» در سالنهای سینمایی کورش، همیلا، ایران مال، گالریا و هروی سنتر در تهران و دو سالن سینمای ونوس و بازار شهر در شهر قم اجرایی میشود.
بلیتفروشی برای اکرانهای ویژه سریال «وحشی» در سالنهای سینما در سایت ایران تیک و ویژه سانس ۹ شب انجام میگیرد.
جواد عزتی، نگار جواهریان، احسان امانی، علیرضا ثانی فر، مهدی صباغی و محمد صابری از جمله بازیگران «وحشی» هستند. این سریال هر دوشنبه ساعت ۸ شب به طور اختصاصی در فیلمنت پخش میشود.
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ