علیرغم جنگ تجاری، چین ارواق قرضه بیشتری از آمریکا خرید
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ارز دیجیتال، طبق گزارش سیستم گزارشدهی سرمایه بینالمللی خزانهداری (TIC)، در فوریه، زمانی که دولت ترامپ تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات از چین اعمال کرد، خرید اوراق قرضه آمریکا توسط چین افزایش یافت.
چین داراییهای خود در اوراق قرضه آمریکا را از ۷۶۰.۸ میلیارد دلار به ۷۸۴.۳ میلیارد دلار افزایش داد. ژاپن، کشور دیگری که به شدت تحت تأثیر این اقدامات تعرفهای قرار گرفت، نیز در همین دوره خرید اوراق قرضه آمریکا را افزایش داد.
لو برین، استراتژیست بازار در DRW، توضیح داد که این میتواند اقدامی برای حفظ منافع باشد: «به طور خاص، ژاپن و چین در صورت تصمیم به فروش اوراق قرضه و اعلام عمومی آن، چیزهای زیادی برای از دست دادن دارند.»
این اقدام نشان میدهد که علیرغم تنشهای تجاری، این کشورها همچنان به حفظ ثبات مالی جهانی متعهد هستند.
تسلا، با وجود نوسانات اخیر قیمت بیتکوین، داراییهای رمزارز خود را حفظ کرده است که نشان میدهد ماسک و شرکت خودروسازی وی، همچنان به پتانسیل بلندمدت این رمزارز اطمینان دارند.
به گفته تحلیلگران، بونک (BONK) پس از رشد قیمتی قابل توجه در ماههای اخیر، اکنون در آستانه یک روند صعودی جدید قرار دارد. قیمت BONK که از ماه آوریل تاکنون بیش از ۱۴۰ درصد رشد داشته، همچنان بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روزه قرار گرفته؛ سطحی که به عنوان حمایت کلیدی در ساختار صعودی این میم کوین سولانایی تلقی میشود.
شرکت استراتژی متعلق به مایکل سیلور که به دلیل استراتژی تهاجمی انباشت بیت کوین (BTC) شناخته میشود، برنامه جمعآوری تا ۲.۱ میلیارد دلار از طریق فروش سهام ترجیحی دائمی سری A با نرخ سود ۱۰ درصد را اعلام کرده است. این اقدام گمانهزنیهایی را درباره احتمال خرید بزرگ دیگری از بیت کوین برانگیخته است.
حجم معاملات باز (Open Interest) قراردادهای آتی بیتکوین در صرافیهای مشتقات ارز دیجیتال به رکورد بیسابقهای رسیده است. این در حالی است که قیمت بیتکوین به زیر ۱۱۱ هزار دلار کاهش یافته و معاملهگران انتظار دارند که این ارز دیجیتال به روند صعودی خود ادامه داده و به بالاترین سطح تاریخی جدیدی دست یابد.
Δ