رئیس هیات عامل توسعه اکتشافات را سرچشمه پیشرفت در حوزه معدن و صنایع معدنی خواند و استراتژی ایمیدرو در این بخش از زنجیره را “تامین مالی برنامه های اکتشافی بدون محدودیت” عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد آقاجانلو امروز در سومین کنفرانس تخصصی اکتشاف ذخایر معدنی استیل پرایس بیان کرد: ایران در زنجیره فلزات به ویژه فولاد و غیرآهنی ها توسعه مناسبی داشته اما این بخش ها به ویژه در حوزه مس و طلا با توجه به پتانسیلی موجود، جای بیشتری برای کار دارد.
وی با بیان اینکه افزایش فعالیت های اکتشافی روند توسعه را سرعت خواهد بخشید؛ عنوان کرد: پیش از این؛ بحث های مربوط به ناترازی ها موجب شد کمتر به بخش اکتشاف به عنوان کلیدی ترین رکن حلقه فلزات پرداخته شود.
آقاجانلو با اشاره به اینکه ایمیدرو طی سال های گذشته با همکاری دیگر سازمان های ذیربط؛ اقدامات قابل توجه ای در امر اکتشاف داشته است، اعلام کرد: اکنون مجموع زیرپهنه ها، درخواست ها و پروانه های اکتشاف ایمیدرو ۳۰ هزار کیلومتر مربع است و به رغم محدودیت های مالی در اکتشاف؛ ایمیدرو در این بخش هیچ حدی را لحاظ نکرده و اقدام به تامین مالی مورد نیاز کرده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو ارزش ذخایر برجای معدنی کشف شده را ۲۹ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: رویکرد ما جذب سرمایه گذار بخش خصوصی است و اکنون پس از اخذ گواهینامه کشف، آن را از طریق مزایده در معرض عموم قرار داده تا شرکت های خصوصی توانمند در یک فضای رقابتی، محدوده معدنی را برای فعالسازی در اختیار بگیرند.
وی ادامه داد: در این زمینه در قالب ارایه بسته های مختلف متناسب با نوع پتانسیل منطقه؛ در اختیار سرمایه گذار قرار می گیرد و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به نمایندگی از ایمیدرو؛ عهده دار اجرای این فرایند است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: شرکت های بزرگ و بخش خصوصی دارای صلاحیت در این حوزه ورود و پیشنهاد خود را هرچه زودتر به ما ارایه کنند تا اسناد را آماده و ارایه کنیم.
وی افزود: در این راستا وزارت صمت، ایمیدرو و سازمان های ذیربط نقش نظارتی و حمایتی خود را خواهند داشت.
آقاجانلو با بیان اینکه شرکت ها به هر میزان که در حوزه اکتشاف هزینه کنند، سرمایه گذاری است؛ گفت: امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی از اکتشاف تا کل فرآیند معدنکاری؛ بتوانیم ضمن تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جایگزین کردن معدن به جای نفت؛ رشد ۱۳ درصدی بخش معدن مطابق با برنامه هفتم پیشرفت را نیز محقق کنیم.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ