تولید گندله آهن شرکتهای بزرگ صنایع معدنی از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، حدود ۷ درصد افزایش یافت.
به گزارش اقتصادآنلاین، شرکت بزرگ صنایع معدنی از ابتدای فروردین تا پایان دی ۱۴۰۳، حدود ۳۴ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۵۸۴ تن گندله آهن تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۳۲ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۹۰۱ تن بود.
از این میزان، شرکتهای «گل گهر» ۱۰ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۹۵۵ تن، «گهرزمین» ۵ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۱۵۶ تن، «فولاد سنگان» ۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۶۶۰ تن، «توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه» ۳ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۷۷ تن، «اپال پارسیان» ۳ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۴۷ تن، «مرکزی» ۳ میلیون و ۶۱ هزار و ۲۸۸ تن، «چادرملو» ۳ میلیون و ۶۱ هزار و ۱۱۸ تن، «سناباد» یک میلیون و ۴۵۲ هزار و ۹۴۳ تن و «صبانور» ۴۰۵ هزار و ۳۴۰ تن گندله سنگ آهن تولید کردند.
تولید ۴۰ میلیون تن کنسانتره آهن توسط شرکتهای بزرگ
شرکتهای بزرگ صنایع معدنی طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۳، بیش از ۴۱ میلیون تن و ۲۶۲ هزار و ۹۷۷ تن کنسانتره آهن تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۴۱ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۸۸۵ تن بود که کاهش اندکی (حدود نیم درصد) را نشان میدهد.
رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، با اشاره به رشد چشمگیر مصرف قهوه در ایران، بر ضرورت تدوین سازوکارهای راهبردی برای توسعه همکاریهای تجاری با ویتنام تأکید کرد.
با وجود ادعای برخی رسانهها درباره تأثیر قطعی برق بر گرانی سیمان، آمار رسمی نشان میدهد برقرسانی به صنایع سیمان تقریبا در سطح سال گذشته حفظ شده است.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از طراحی مناطق آزاد نسل جدید با محوریت اقتصاد دیجیتال خبر داد و گفت: در دو سال آینده سه منطقه آزاد نسل ششم راهاندازی میشود و مناطق آزاد نسل هفتم نیز با تمرکز بر اقتصاد دیجیتال در دستور کار قرار دارد و هم اکنون سند اقتصاد دیجیتال با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف در حال تدوین است.
یک فعال بازار طلا با بیان این که افزایش قیمت انس جهانی و روند صعودی نرخ ارز سبب افزایش قیمت طلا شد، گفت: این نوسانات فعلا طبیعی و معمول بازار است.
Δ