نایبرئیس اتاق ایران معتقد است آنچه موجب جایگاه خاص نمایشگاهها در فرآیند تجارت و سرمایهگذاری میشود، بهرهمندی از روشهای جدید، فناوریهای نو و خلاقیت برای معرفی گسترده و واقعی از توانمندیهای کشور است.
به گزارش اقتصادآنلاین، پیام باقری، نایبرئیس اتاق ایران بیان کرد: همواره یکی از روشهای مهم و مؤثر در فرآیند تقویت تجارت و سرمایهگذاری در کشورهای مختلف، استفاده از فرصت نمایشگاههای بینالمللی بوده که به صورت منظم و مستمر در مناطق گوناگون دنیا برگزار میشود. بنابراین در اهمیت برگزاری نمایشگاهی مانند ایران اکسپو و مشارکت جدی اتاق ایران در آن، تردیدی نیست.
او ادامه داد: آنچه برای هیاترئیسه اتاق ایران اهمیت بالایی دارد، مشارکت منسجم، هماهنگ و هدفمند بخش خصوصی در ایران اکسپو است. باید تمام تلاش و برنامهریزی خود را انجام دهیم تا این مشارکت به نتیجه اصلی برسد و بتوانیم با معرفی ظرفیتهای صادراتی ایران، بازارهای هدف خود را توسعه دهیم. در حال حاضر بازارهای صادراتی ایران بسیار محدود شده و این نمایشگاه میتواند در پیدا کردن بازارهای جدید به فعالان اقتصادی ایران، کمک کند.
نایبرئیس اتاق ایران علاوه بر مشارکت هدفمند و برنامهریزی شده، بررسی نتایج و دستاوردها در انتهای هر دوره برگزاری نمایشگاه را از فرایند برگزاری آن مهمتر و ضروریتر خواند و افزود: برگزار کردن یک نمایشگاه با تمام هماهنگیها و مشکلاتی که دارد یک طرف داستان تجارت و سرمایهگذاری است و طرف دیگر آن، ارزیابی نقاط و قوت و ضعف آن نمایشگاه است. یک نمایشگاه بینالمللی زمانی اثربخشی لازم را دارد که مستمر برگزار شود و این استمرار بستگی به ارزیابی عملکرد، آسیبشناسی، رفع آسیبها و تقویت نقاط قوت دارد.
باقری در عین حال به مشارکتکنندگان نمایشگاه ایران اکسپو توصیه کرد: برای اینکه هر مشارکتکننده در نمایشگاه بتواند به اهداف تعیین شده خود برسد باید با برنامه وارد شویم، کشورهای هدف خود را شناسایی، ظرفیتها را به بهترین شکل و نوآورانه معرفی و الگوی کسبوکار را منطبق با استانداردهای بینالمللی طراحی و ارائه کنیم.
او خاطرنشان کرد: یافتن شرکای تجاری جدید و جذب سرمایهگذار به تبادل اطلاعات و تشریح استراتژیهای توسعه کسبوکار منوط میشود و این اتفاق زمانی روی میدهد که رفتوآمد فعالان اقتصادی در قالب هیاتهای مختلف تجاری انجام شود و یکی از راههای دعوت از هیاتهای تجاری، برگزاری نمایشگاههای بینالمللی جذاب، تخصصی و باکیفیت است.
هفتمین دوره نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران (ایران اکسپو) 2025 قرار است 8 الی 12 اردیبهشتماه 1404 در مرکز دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران با هدف تسهیل تبادل اطلاعات تجاری، گسترش مبادلات اقتصادی و معرفی آخرین دستاوردهای تولیدی شرکتهای ایرانی برگزار شود.
محورهای این نمایشگاه در قالب 7 گروه صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش دستباف، صنایعدستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنیمهندسی، پتروشیمی و خدمات طبقهبندی میشود.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ