در حالی که بازار میلگرد ایران همچنان در حال تحرک است، تولیدکنندگان مختلف با ارائه قیمتهای متفاوت و رقابت شدید در تلاش هستند سهم بیشتری از بازار را به دست آورند.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در حالی که بازار میلگرد ایران همچنان در حال تحرک است، تولیدکنندگان مختلف با ارائه قیمتهای متفاوت و رقابت شدید در تلاش هستند سهم بیشتری از بازار را به دست آورند.
بر اساس گزارشها، قیمت میلگردهای تولیدی در کارخانههای مختلف کشور از ۳۷۷,۵۰۰ ریال برای میلگرد ظفر بناب A۲ تا ۴۰۱,۶۵۰ ریال برای میلگرد راد همدان A۲ متغیر است. این قیمتها با توجه به استانداردهای مختلف (A۲ و A۳) و تفاوت در وزن شاخهها (از ۴ کیلوگرم تا ۷.۴ کیلوگرم) تغییر میکنند.
تولیدکنندگان از جمله ظفر بناب، آذر فولاد امین و سیرجان حدید جنوب در حال ارائه محصولات خود با سایزهای مختلف (۸، ۱۰ میلیمتر) هستند، که قیمت آنها بسته به برند و موقعیت جغرافیایی متفاوت است.
با توجه به عرضه متنوع محصولات، این بازار همچنان در حال رشد است و نشاندهنده رقابت فزاینده بین شرکتهای فولادی ایران در تأمین نیازهای داخلی و صادرات است.
فولاد هشترود و سیرجان حدید جنوب از جمله دیگر برندهایی هستند که محصولات خود را در سایزهای مختلف در بازار عرضه کردهاند. قیمتهای اعلامشده برای این برندها به ترتیب ۳۸۵,۰۰۰ و ۳۹۰,۵۰۰ ریال برای هر کیلوگرم است.
کارشناسان بازار پیشبینی میکنند که با توجه به این رقابت شدید، ممکن است در آینده شاهد کاهش قیمتها در برخی بخشها و افزایش توان رقابتی در بازار داخلی و خارجی باشیم.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ