سهم حوزههای فولاد، آلومینیوم، مس و سایر صنایع در احداث نیروگاههای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو به ۱۷ هزار و ۷۱ مگاوات رسید. این اقدام در جهت رفع ناترازیهای برق در حال انجام است.
به گزارش اقتصادآنلاین، همچنین در این استراتژی، سهم حوزه فولاد ۱۳۲۳۸ مگاوات، آلومینیوم ۱۶۶۹ مگاوات، مس ۱۳۲۹ مگاوات و سایر صنایع ۸۳۵ مگاوات است.
برنامه ساخت نیروگاه صنایع و معادن طبق تفاهمنامه وزراتخانههای صمت و نیرو از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در عمده استانهای کشور در حال اجرا است.
ایمیدرو در راستای اجرای ماده ۴ قانون مانع زدایی از صنعت برق و تفاهم نامه وزارتخانههای صمت و نیرو برای ساخت نیروگاه برق صنایع و معادن؛ راهبری تامین انرژی برق پایدار را در ۱۷ استان کشور دنبال میکند.
شرکتهای مشارکت کننده در این برنامه ریزی؛ در حوزههای فولاد، آلومینیوم، مس، پتروشیمی و مناطق ویژه اقتصادی فعالیت میکنند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ