وزارت صمت از بسته جدید سرمایهگذاری برای تولید با هدف تحقق شعار سال رونمایی کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ سید محمد اتابک، وزیر صمت در گردهمایی تبیین سیاستها و راهکارهای تحقق شعار سال با رونمایی از بسته سرمایه گذاری برای تولید گفت: با عنایت رئیس جمهور، بودجه وزارت صمت بیشتر شد، زیرا آقای پزشکیان نگاه ویژهای به تولید دارند.
وی افزود: سال ۱۴۰۳ سال پر فراز و نشیبی بود و دولت یکباره تغییر کرد، تلاش کردیم برای سال جدید برنامه منسجمتری برای تولید داشته باشیم و امسال با توجه به شعار سال، وظایف وزارت صمت سنگینتر است و بخش اعظم تحقق این شعار مرتبط با کمکهای وزارت صمت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای بهبود معیشت و شرایط اقتصادی، راهی جز رشد تولید نداریم، گفت: رشد تولید اقدام بی عارضهای است و ما فقط با افزایش سرمایه گذاری میتوانیم میزان تولید را افزایش دهیم.
اتابک افزود: در برنامه هفتم عددهایی برای رشد تولید تزئین شده که رسیدن به آنها بدون سرمایه گذاری میسر نیست.
وزیر صمت ادامه داد: با پیمانهای بینالمللی، وضعیت تجارت کشور هم بهبود مییابد، اما این دو طرفه است و تجار خارجی هم به بازار ما دست مییابند، پس باید رقابت کرد و بازرگانان باید مراقب باشند.
اتابک گفت: در تحریمها، موضوع سرمایه گذاری نشانه گرفته شده بود، امروز ما باید سرمایههای خرد را جمع کنیم؛ ۱۲ صندوق در کل کشور داریم که ۵ صندوق آن در وزارت صمت است، متأسفانه برخی از این صندوقها در مواردی غیر از تولید استفاده میشود و معاونان وزارت صمت باید از صندوقها فقط برای تولید استفاده کنند.
وی افزود: یکی از کارهای مترقی و خوب سالهای گذشته، قانون رفع موانع تولید و ستاد تسهیل بود که فرا وزارت خانهای عمل میکند، مدیران استانی باید برای این ستاد برنامه ویژه داشته باشند و کارخانههای راکد را فعال کنند.
اتابک اضافه کرد: البته گاهی دیده میشود که کارخانههایی که مجدد راه اندازی میشوند به بخش خصوصی برنمیگردد، هر فعالیتی در حوزه تولید باید به بخش خصوصی واگذار شود و بنگاهها به مردم واگذار شوند.
وزیر صمت گفت: سازمانهای توسعهای در استانها نباید بنگاههای راه اندازی شده را در اختیار خود نگه دارند و به سرعت باید به بخش خصوصی واگذار کنند.
وی تاکید کرد: اگر بنا داریم اقتصاد کشور را ساماندهی کنیم، معیشت مردم را بهبود ببخشیم و سطح رفاه عمومی را ارتقا دهیم، راهی جز افزایش تولید پیشروی ما نیست.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ