به گزارش اقتصادآنلاین؛ انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گزارشی تازه، آمار صادرات ۱۲ ماهه زنجیره فولاد کشور در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، صادرات فولاد ایران با کاهش یک میلیارد دلاری، نسبت به سال قبل ۱۳ درصد افت داشته است. همچنین حجم کلی صادرات آهن و فولاد نیز با کاهش ۸ […]
به گزارش اقتصادآنلاین؛ انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گزارشی تازه، آمار صادرات ۱۲ ماهه زنجیره فولاد کشور در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، صادرات فولاد ایران با کاهش یک میلیارد دلاری، نسبت به سال قبل ۱۳ درصد افت داشته است. همچنین حجم کلی صادرات آهن و فولاد نیز با کاهش ۸ درصدی روبرو شده است.
در این میان، محصولات اصلی صادراتی یعنی اسلب و شمش، بیشترین میزان کاهش حجم را ثبت کردهاند. صادرات اسلب با افت ۳۲ درصدی و صادرات شمش با کاهش ۱۸ درصدی همراه بوده است.
در مقابل، صادرات مقاطع طویل فولادی رشد ۱۴ درصدی را تجربه کرده است. اما بنا بر اعلام انجمن، بخش قابل توجهی از این رشد، توسط کارتهای بازرگانی اجارهای صورت گرفته که میتواند تأثیر منفی بر ارزآوری واقعی کشور داشته باشد.
نکته قابل توجه دیگر، افزایش صادرات مواد اولیه زنجیره فولاد مانند کنسانتره و گندله سنگآهن است. این روند افزایشی در شرایطی رقم خورده که همچنان عوارض صادراتی بر این اقلام اعمال میشود.
همچنین صادرات آهن اسفنجی و بریکت نیز با رشد ۱۲ درصدی همراه بوده که عمدتاً در نیمه نخست سال انجام شده است.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ