چهار پلتفرم در حوزه خرید و فروش اینترنتی طلا فعالیت دارند، در سندباکس تنظیمگری وزارت صنعت، معدن و تجارت پذیرفته شدند.
به گزارش اقتصادآنلاین، چهل و سومین جلسه کارگروه سندباکس روز 20 اردیبهشت 1404 با حضور اعضای کارگروه و به ریاست احمد تقوایی نجیب رئیس مرکز نوآوری اقتصادی، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و اقتصاد هوشمند وزارت امور اقتصادی و دارایی و رئیس کارگروه یکپارچه محیطهای آزمون در محل مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص موافقتنامه چشمپوشی در مورد چهار پلتفرم میلیگلد، والگلد، گلدیکا و طلاسی پس از بحث و تبادل نظر نهایی، مورد تصویب قرار گرفت که بدین ترتیب، این پلتفرمهای آنلاین حوزه طلا با فرصتی شش ماهه در سندباکس تنظیمگری وزارت صمت مورد پذیرش قرار گرفتند و در خصوص دو پلتفرم دیگر که در حوزه بیمه و بورس فعالیت داشتند نیز طی این جلسه بحث و بررسی صورت گرفت.
خاطرنشان میشود، ایده سندباکس بهعنوان محیط آزمون تنظیمگری در سال ۱۳۹۸ توسط مرکز ملی فضای مجازی مصوب و دبیرخانه آن در وزارت اقتصاد تشکیل شد. در سال ۱۴۰۲، وزارت صمت بهعنوان تنظیمگر تخصصی در حوزه تجارت الکترونیکی، موفق به اخذ مجوز راهاندازی سندباکس تخصصی تجارت الکترونیکی شد. سندباکس در واقع، فرصتی برای آزمون مدلهای نوآورانه و تدوین مقررات بر اساس تجربه واقعی فراهم کرده است و در حکم پل ارتباطی بین حاکمیت و بخش خصوصی تلقی میشود تا در بازه زمانی مشخصی که در حال حاضر ۶ ماه تعیین شده، اجازه دهد کسب و کارها زیر نظر تنظیمگر فعالیت خود را تنظیم و قانونمند نمایند.
علیرغم وجود مشکلاتی نظیر ناترازی انرژی و هزینههای حملونقل، با مدیریت صحیح توانستیم سودآوری خود را نسبت به سال گذشته به میزان ۵ درصد افزایش دهیم.
رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، با اشاره به رشد چشمگیر مصرف قهوه در ایران، بر ضرورت تدوین سازوکارهای راهبردی برای توسعه همکاریهای تجاری با ویتنام تأکید کرد.
با وجود ادعای برخی رسانهها درباره تأثیر قطعی برق بر گرانی سیمان، آمار رسمی نشان میدهد برقرسانی به صنایع سیمان تقریبا در سطح سال گذشته حفظ شده است.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از طراحی مناطق آزاد نسل جدید با محوریت اقتصاد دیجیتال خبر داد و گفت: در دو سال آینده سه منطقه آزاد نسل ششم راهاندازی میشود و مناطق آزاد نسل هفتم نیز با تمرکز بر اقتصاد دیجیتال در دستور کار قرار دارد و هم اکنون سند اقتصاد دیجیتال با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف در حال تدوین است.
Δ