مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت با اشاره به نقش کلیدی این مرکز در زیستبوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی خواستار فعالیتهای گستردهتر و اثرگذارتر این مجموعه در ارتقای نوآوریهای شرکت های دانش بنیان و استارتاپ شد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ از مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی (ایمینو)، سید عباس حسینی روز چهارشنبه در بازدید از این مرکز نوآوری بر اهمیت نقشآفرینی مرکز نوآوری ایمینو در توسعه فناوریهای نوین و تغییر رویکرد بخش معدن از شیوههای سنتی به روشهای نوین و مدرنسازی زنجیره ارزش معدن و صنایع معدنی تاکید کرد.
به اعتقاد وی، «ایمینو» با بهرهگیری از ظرفیتهای جامعه نوآوران و ایده پردازان، میتواند بهعنوان طلایهدار این تحول و ترغیب فناوران و نوآوران دانشگاهها و صنایع معدنی به ایدهپردازی و ارتقای توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان و بهرهمندی از ظرفیت آنها در بخش معدن و صنایع معدنی باشد و جایگاه خاصی در تغییرات زیربنایی این حوزه به خود اختصاص دهد.
مشاور وزیر صمت در جریان این بازدید، «ایمینو» را بستری مناسب برای تحقق اهداف بلندمدت زیستبوم دانشبنیان دانست و اذعان کرد که این مرکز ظرفیت تبدیل شدن به یکی از محورهای اصلی توسعه فناوری و نوآوری در صنایع معدنی کشور را دارد. مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت بر لزوم همافزایی هرچه بیشتر بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری و توسعه ارتباط میان دانشبنیانهای بخش معدن و صنایع معدنی تاکید کرد.
وی عنوان کرد: مرکز نوآوری «ایمینو» با تمرکز بر توسعه دانش فناوریهای پیشرفته و ابزارهای دیجیتال در حوزه معدن و صنایع معدنی میتواند نقش حیاتی در افزایش بهرهوری و کاهش چالشهای موجود در این بخش ایفا کند. همچنین با فراهم کردن شرایط مناسب برای استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، به پیشبرد سریعتر پروژههای توسعهای کمک کند.
«ایمینو» با رویکرد تسهیلگری و ارائه خدماتی مانند پیششتابدهی، شتابدهی، فضای کاری اشتراکی، منتورینگ و تورهای فناورانه به نوآوران در زیست بوم نو آوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی فعالیت داشته و با انعقاد تفاهمنامهها و قراردادها، برگزاری رویدادها، برگزاری نشستهای تخصصی و توسعه زیرساختها مانند ایجاد فنبازار تخصصی معدن و صنایع معدنی و پیشنهاد تشکیل CVC معدنی و ارایه راهکارهای تامین مالی نوآوری بخش معدن با توجه به ظرفیت های ایمیدرو در این عرصه گام بردارد.
این بازدید و نشست مشترک بار دیگر اهمیت توسعه و ترویج نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی را بهعنوان یکی از ارکان کلیدی و تأثیرگذار بر رشد و شکوفایی اقتصاد کشور برجسته کرد. پذیرش فناوریهای نوین و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان در این حوزه نهتنها میتواند تحولی بنیادین در فرآیندها و بهرهوری زنجیره ارزش معدن ایجاد کند، بلکه زمینهساز استقلال صنعتی، اشتغالزایی پایدار و توسعه اقتصادی بلندمدت خواهد بود.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ