شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران توافق نامه ای برای عرضه بنزین با پایه سوخت زیستی امضا کردند.
به گزارش اقتصادآنلاین، این توافقنامه بین محمد صادق عظیمی فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و فرشاد مقیمی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به امضاء رسید.
هدف این توافق همکاری در زمینه عرضه بنزین سبز با مشارکت پالایشگاه آبادان و زیست پالایشگاه کرمانشاه است.
ایجاد مشوق های لازم جهت توسعه تولید، به کارگیری و توزیع بنزین سبز، ایجاد کمیته قیمت سوخت های زیستی جهت تنظیم گری مناسب بازار، ایجاد مکانیزمی جهت تسهیل خرید بایواتانول سوختی از زیست پالایشگاه های کشور از دیگر مفاد این توافق نامه است.
براساس این توافق نامه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران متعهد شده است از طریق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران شرایط، زیرساخت ها و تسهیلات لازم به منظور عرضه بنزین سبز در جایگاه های منتخب را فراهم کند.
فرشاد مقیمی رییس هیات عامل ایدرو در این مراسم به برنامه های سازمان گسترش در کمک به رفع ناترازی انرژی از جمله مدیریت مصرف در صنایع، نوسازی ناوگان حمل و نقل و نوسازی و بازسازی صنایع اشاره کرد و گفت: ایدرو به طور جدی توسعه زیست پالایشگاه ها را در کشور پیگیر است.
محمدصادق عظیمی فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران هم در این مراسم افزودن شدن بنزین سبز به سبد سوختی کشور را اقدام مبارکی توصیف کرد که گام عملیاتی آن از پالایشگاه آبادان آغاز می شود.
عظیمیفر افزود: راهکار حل ناترازی همکاری بین بخشی دستگاه های مختلف چه در مرحله تولید و چه در مرحله مصرف است و با فرصت های موجود بین شرکت پالایش و پخش و ایدرو شاهد همکاری و هم افزایی بیشتر بین دو مجموعه باشیم.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و عضو کمیته ارزی با اشاره به تعریف چارچوب مشخصی برای استفاده از تفویض اختیار توسط این وزارتخانه به منظور تسریع در تایید ثبت سفارش واحدهای تولیدی و ارسال آنها به بانک مرکزی برای تخصیص ارز خبر داد.
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: یکی از جدیترین چالشهای صنعت فولاد در زمستان ۱۴۰۳، قطع همزمان آب و گاز بود که تاثیر مستقیم بر توقف خطوط تولید گذاشت. این در حالی است که اگر تولید در سایر ماههای سال نیز همانند فروردینماه ادامه پیدا میکرد، این ظرفیت وجود داشت که به رکورد ۳۹ میلیون تن در سال برسیم، اما با وضعیت فعلی، حدود ۹ میلیون تن از ظرفیت تولید کشور عملاً از دست رفته است.
رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، به همراه اعضای فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، از دانشگاه بینالمللی چابهار بازدید کردند.
علیرغم وجود مشکلاتی نظیر ناترازی انرژی و هزینههای حملونقل، با مدیریت صحیح توانستیم سودآوری خود را نسبت به سال گذشته به میزان ۵ درصد افزایش دهیم.
Δ