سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و سازمان فناوری اطلاعات ایران تفاهمنامهای برای توسعه و اجرای طرحهای هوشمندسازی صنایع، مدیریت مصرف انرژی و رفع ناترازی انرژی امضا کردند.
به گزارش اقتصادآنلاین، این تفاهمنامه با حضور فرشاد مقیمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل ایدرو و محمد محسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، به امضا رسید. هدف اصلی این همکاری، استقرار سامانههای مدیریت انرژی، توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی، و حمایت از اکوسیستم شرکتهای دانشبنیان در حوزههای صنعتی است.
فرشاد مقیمی در این مراسم با اشاره به اینکه ناترازی انرژی یکی از چالشهای اصلی کشور است، گفت: سهم بخش صنعت از انرژی کشور، به دلیل محدودیتها با کاهش مواجه شده.
در حالی که مصرف بخش خانگی به ۴۳ درصد افزایش یافته است. مقیمی تأکید کرد: نوسازی و بازسازی صنایع با استفاده از فناوریهای نوین، از جمله هوش مصنوعی، میتواند تا ۲۰ درصد مصرف انرژی را کاهش دهد.
محمد محسن صدر نیز با اشاره به نقش سازمان فناوری اطلاعات از برنامهریزی برای ایجاد زیرساختهای پردازشی و همکاری با شرکتهای دانشبنیان برای پیشبرد هوشمندسازی صنایع خبر داد و افزود که این تفاهمنامه به کاهش پیچیدگیهای حکمرانی و تسریع در اجرای پروژههای مشترک کمک خواهد کرد.
این همکاری در راستای اهداف دولت هوشمند و توسعه فناوری اطلاعات تعریف شده و انتظار میرود با اجرای برنامههای زمانبندیشده، نتایج ملموسی در بهینهسازی مصرف انرژی و ارتقای بهرهوری صنایع کشور را در پی داشته باشد.
وزیر صمت گفت: قابلیت تمدید بسته حمایتی دولت از صنایع پیشبینی شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، فاز اول نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، فردا(پنجشنبه ۱۹ تیرماه)، توسط دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور محترم به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح خواهد شد و سید محمد اتابک، وزیر محترم صمت نیز در محل افتتاح این پروژه حضور خواهد داشت. گفتنی است، این نیروگاه بیست و پنجمین نیروگاه خورشیدی جهان […]
دولت در راستای حمایت از صنایع و کسبوکارهای آسیبدیده از جنگ ۱۲ روزه، بستهای جامع با محوریت پشتیبانی مالیاتی و اقتصادی از واحدهای تولیدی تصویب و ابلاغ کرد. این بسته با هدف حفظ تولید، اشتغال و معیشت خانوارها طراحی شده و شامل احکام مالیاتی ویژهای است که فشار بر تولیدکنندگان را کاهش میدهد.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: از آنجایی که بخش عمدهای از سرمایهگذاریهای کوتاهمدت شرکت پیشتر فروخته و منابع حاصل به پروژهها تزریق شد، شناسایی سود از این محل در سال ۱۴۰۳ ممکن نبود و سودآوری از فعالیتهای «تجلی» به زودی محقق خواهد شد.
Δ