نشست سازمانهای مردمنهاد به منظور مشارکت در جلسه تصویب نهایی چهارمین گزارش یو.پی.آر ایران برگزار شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست توانمندسازی سازمانهای مردمنهاد به منظور مشارکت آنان در جلسه تصویب نهایی چهارمین گزارش یو.پی.آر جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این نشست که به میزبانی ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و با حضور نمایندگان 15 سازمان مردم نهاد دارای مقام مشورتی برگزار شد، درخصوص نحوه مشارکت سازمانهای مردمنهاد در جلسه بررسی و تصویب نهایی چهارمین گزارش یو.پی.آر جمهوری اسلامی ایران که 11 تیرماه و در خلال پنجاه و نهمین نشست شورای حقوق بشر برگزار میشود، مطالبی توسط یکی از اساتید دانشگاه عضو یکی از سازمانهای مردمنهاد فعال ارائه گردید و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد نیز سؤالها، موضوعات و درخواستهای خود در این خصوص را مطرح کردند.
در ساختار شورای حقوق بشر، رویهای دائمی به نام سازوکار بررسی دورهای و جهانی موسوم به Universal Periodic Review یو.پی.آر وجود دارد، که در چارچوب آن وضعیت حقوق بشر کلیه کشورها در دورههای مشخص مورد بررسی قرار میگیرد.
ساز و کار مزبور به عنوان مهمترین ابزار نظارتی شورای حقوق بشر با هدف نظارت، ارتقاء و حمایت از حقوق بشر در تمامی کشورها و مبتنی بر گفتوگو و همکاری بوده و بر مبنای اطلاعات قابل اتکاء، هدفمند و رفتار برابر با تمام دولتها استوار میباشد.
در این راستا، جمهوری اسلامی ایران تاکنون طی چهار دوره، گزارشهایی را در سالهای 2010، 2014 ، 2019 و 2025 ارائه کرده است.
چهارمین گزارش در خلال نشست 59 شورای حقوق بشر که از 26 خردادماه تا 19 تیرماه در مقر سازمان ملل در ژنو برگزار میشود، به تصویب نهائی خواهد رسید و سازمانهای غیردولتی میتوانند نظرات خود را از طریق بیانیه و یا ایراد نطق مطرح کنند.
انتهای پیام/
رئیس سازمان تعزیرات گفت: برای اصلاح ساختار توزیع یارانه و جلوگیری از سودجویی در زنجیره تأمین آرد تا تولید نان، پیشنهاد میشود یارانه مستقیماً به مصرفکننده پرداخت شود و نانواییها از چرخه دریافت یارانه خارج شوند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به لازمالاجرا بودن قانون الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول اشاره و تاکید کرد: براساس این قانون اسنادی که پس از ۳ تیرماه ۱۴۰۳ به صورت قولنامهای تهیه شوند، فاقد اعتبار هستند.
رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه گفت: طی سال گذشته، بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در سراسر کشور تحت چتر حمایتی قوه قضائیه قرار گرفتهاند.
در سالهای اخیر، با افزایش تقاضا برای سفرهای داخلی و خارجی، آژانسهای هواپیمایی بیش از پیش به یکی از ارکان مهم صنعت گردشگری تبدیل شدهاند.
Δ