نماینده انجمن دوستی کویت و ایران گفت: حضور ما در ایران برای شرکت در جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی به دعوت انجمن دوستی ایران و کویت انجام شد، ضمن اینکه موجب آشنایی هرچه بیشتر بین فعالان فرهنگی دو کشور میشود، موجب گسترش ارتباط بین دو انجمن دوستی و تبادل هنری هرچه بیشتر بین جامعه هنرمند و صنعتگر خواهد شد.
مهندس جاسم محمد قبازرد نماینده انجمن دوستی کویت و ایران در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا گفت: حضور ما در ایران برای شرکت در جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی به دعوت انجمن دوستی ایران و کویت انجام شد، ضمن اینکه موجب آشنایی هرچه بیشتر بین فعالان فرهنگی دو کشور میشود، موجب گسترش ارتباط بین دو انجمن دوستی و تبادل هنری هرچه بیشتر بین جامعه هنرمند و صنعتگر خواهد شد.
او در ادامه افزود: مردمان دو کشور از دیرباز در تعامل و رفت و آمد هستند و هنر ایرانی و به خصوص گلیم و قالیچههای هنر دست ایرانیان را در کویت میشناسیم.
قبازرد بیان کرد: من بارها به ایران سفر کردهام و جشنواره صنایعدستی سرو سیمین باعث شد تا برای نخستینبار با حجم قابل توجهی از صنایعدستی و البته با تعداد زیادی از صنعتگران مواجه شوم.
نماینده انجمن دوستی کویت و ایران اظهار کرد: در بازدید از جشنواره فجر صنایعستی دیدم که آثار هنرمندان ایران بسیار فاخر هستند و جذابیتهای بیشتری نسبت به برخی کشورهای حوزه خلیجفارس دارند.
او در پایان خواستار لزوم تسریع در ارتباطات و تعامات فرهنگی بین دو کشور کویت و ایران شد.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ