تکنوازی یکی از پیشکسوتان عرصه موسیقی ایرانی در یک تجربه فراشناختی، انتشار قطعهای ارکسترال با عنوان «متاکاگنیشن» را رقم زد.
به گزارش میراث آریا، بهروز قنسولی از پیشکسوتان عرصه موسیقی ایرانی، در جدیدترین اثر ساخته شده توسط بهنام خدارحمی به نام «متاکاگنیشن» با تکنوازی ساز قانون هنرنمایی کرده است.
بهنام خدارحمی علاوه بر آهنگسازی این قطعه، تنظیم ارکستر را نیز انجام داده و در کنار وی نوازندگانی همچون علی جعفری پویان، سهراب برهمندی، میثم مروستی و پیام طونی (ویلن و ویولا) کریم قربانی و داوود منادی(ویلنسل) عادل اصغر زاده (کنترباس) بهنام خدارحمی (پیانو) حسین میرزایی (هورن) علیرضا شیبانی (فاگوت) فرزاد قیصری پور (تیمپانی) امیر دباغیان (دُهل) علی فتحعلیان و بابک خواجه نوری (تنبک) نواختهاند. رحیم شب خیز و مهدی سالک اردستانی نیز صدابرداران «متاکاگنیشن» هستند.
بهنام خدارحمی یادآور شد متاکاگنیشن یا فراشناخت به معنای اندیشیدن به تفکر است. این به ما کمک میکند تا فرآیندهای فکری خود را درک کنیم و نحوه یادگیری و حل مشکلات را بهبود ببخشیم. آگاهی از نحوه تفکر ما به ما امکان میدهد راههای بهتری برای مقابله با چالشها و رشد فردی پیدا کنیم.
فراشناخت می تواند از طریق تجزیه و تحلیل عناصر پیچیده موسیقی، قدردانی و ارتباط با موسیقی کلاسیک ایرانی را عمیق تر کند.
لازم به ذکر است که ساز ایرانی قانون میراثی هزاران ساله و یادگاری از دوران افلاطون و فارابی است.
این قطعه از هم اکنون در تمامی رسانه های معتبر موسیقی در دسترس مخاطبان قرار دارد.
انتهای پیام/
وزیر فرهنگ جمهوری تاجیکستان با حجتالله ایوبی، رئیس مرکز امور بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
در قلب استان کاناگاوا، جایی که امواج اقیانوس آرام با سواحل شنی طلایی برخورد میکنند، شهر کاماکورا مانند گوهری درخشان در انتظار کشف شدن است.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
Δ