مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان از دعوت از فعالان و بلاگرهای مطرح فضاهای مجازی بینالمللی برای حضور در اصفهان خبر داد.
بهگزارش میراثآریا، امیر کرمزاده امروز شنبه ۲۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ گفت: هدف اصلی از دعوت از بلاگرها و چهرههای مطرح مجازی جهان برای حضور در اصفهان، معرفی ظرفیتهای گردشگری استان و مقابله با فضای ایران هراسی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به سیاستهای این ادارهکل، ما سالانه از اینفلوئنسرها و بلاگرهای مطرح داخلی و خارجی دعوت میکنیم تا از این طریق آنها را با جاذبههای گردشگری استان آشنا کنیم.
کرمزاده افزود: سال گذشته و بعد از برگزاری برنامه ۱۰۰ توراپراتور، ۳۳ نفر از اینفلوئنسرهای کشورهای عراق، قزاقستان، تاجیکستان، هند و پاکستان به اصفهان سفر کردند.
او تصریح کرد: حضور چهرههای مطرح مجازی در کاهش فضای ایران هراسی بسیار تأثیرگذار است و میتواند به رونق و پویایی گردشگری استان اصفهان کمک کند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
Δ