اولین گوشی تاشو سامسونگ با دو لولا ممکن است سال آینده معرفی شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، به نظر میرسد سامسونگ توسعه حداقل دو مدل از سری گلکسی زد فولد ۷ را آغاز کرده است و احتمال داده میشود که یک مدل تاشو با دو لولا نیز در میان این مدلها باشد.
سامسونگ بهتازگی از نسخه Special Edition گلکسی زد فولد رونمایی کرده است. این گوشی نسبت به نمونه اورجینال تغییراتی در طراحی داشته است و عمده تغییرات آن روی نازکترکردن دستگاه و بهبود دوربین متمرکز بودهاند. اما به نظر میرسد که سامسونگ قصد دارد تنوع بیشتری به محصولات تاشو خود ببخشد و از همین حالا کار روی مدلهای آینده را آغاز کرده است.
بر اساس گزارشی که Galaxy Club منتشر کرده، سامسونگ هماکنون مشغول توسعه دو مدل جدید از سری گوشیهای زد فولد ۷ خود است که با کدهای «Q۷» و «Q۷M» شناخته میشوند. مدل Q۷ احتمالاً به گلکسی زد فولد ۷ اشاره دارد. اما مدل Q۷M نیز شاید به یک گوشی تاشو با دو لولا اشاره داشته باشد. پیشازاین گفته شده بود که سامسونگ نیز پس از هواوی قصد دارد یک گوشی تاشو با دو لولا معرفی کند.
برخی منابع کرهای نیز پیشتر گزارش داده بود که سامسونگ در حال تست مکانیزمهای تاشو جدید است، از جمله مدلی که میتواند دارای سه پنل و دو لولا باشد. بااینحال هنوز بهصورت دقیق مشخص نیست که آیا کد Q۷M به همان مدل تاشو با دو لولا اشاره دارد یا این گوشی بهصورت جداگانه توسعه مییابد.
بعد از معرفی هواوی میت XT Ultimate خبرهای ضدونقیض زیادی در مورد قصد سامسونگ برای عرضه یک محصول مشابه منتشر شده که البته غول کرهای هنوز به آنها واکنشی نشان نداده است. مزیت مهم گوشیهای تاشو با دو لولا این است که میتوانند بدون افزایش قابلتوجه اندازه و سختتر کردن حمل دستگاه، نمایشگر بزرگتری را به کاربران ارائه دهند.
سری جدید گوشیهای تاشو گلکسی زد فولد و فلیپ ۷ احتمالاً در جولای ۲۰۲۵ رونمایی خواهند شد. انتظار میرود در این سری از محصولات سامسونگ از تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده شود.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ