اولین پروژه ذخیرهسازی انرژی شبانهروزی جهان در امارات راهاندازی شد. این نیروگاه خورشیدی در طول یک شبانهروز میتواند 1 گیگاوات برق تولید کند و همچنین تمام ساعات روزهای هفته قادر خواهد بود که با انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت کند.
به گزارش خبرآنلاین، این پروژه که در ابوظبی مستقر است شامل یک نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی 5.2 گیگاواتی همراه با سیستم ذخیره انرژی باتری 10 گیگاواتساعت میشود که در زمینه انرژی پاک معیار جهانی جدیدی را ایجاد میکند. پروژه بزرگ امارات با ارائه حداکثر 1 گیگاوات برق در هر روز که توسط انرژیهای تجدیدپذیر تولید شده است، بزرگترین سیستم ذخیره انرژی خورشیدی و باتری در جهان محسوب میشود.
به نقل از دیجیاتو، «عثمان آل علی»، مدیرعامل شرکت آب و برق امارات (EWEC)، میگوید: «ابوظبی با راهاندازی بزرگترین سیستم ذخیره انرژی فتوولتائیک و باتری خورشیدی جهان، استاندارد جهانی جدیدی را برای توسعه و نواوری انرژی پایدار تعیین میکند. این پروژه تعهد تزلزلناپذیر EWEC به کاهش انتشار کربن بخش انرژی و رشد اجتماعی و اقتصادی امارات متحده عربی را پیش خواهد برد. این پروژه بهعنوان مهره اصلی انتقال انرژی پاک کشور، از صنایع مهمی مانند هوش مصنوعی و فناوریهای پیشرفته حمایت میکند تا اطمینان داشته باشیم که نیاز آنها به انرژی بهطور پایدار و قابل اطمینان برآورده میشود.»
علاوهبراین انتظار میرود که پروژه عظیم امارات که توسط شرکت «مصدر» (Masdar) توسعه پیدا کرده بیش از 10 هزار شغل جدید ایجاد کند و باعث نوآوری و رشد اقتصادی آن شود.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ