بهنظر میرسد شیائومی قصد دارد در زمینهی استفاده از باتریهای سیلیکونکربن از سامسونگ و بسیاری از شرکتهای دیگر پیشی بگیرد.
به گزارش خبرآنلاین، اخیراً گوشیهای هوشمند بسیاری بهلطف فناوری باتریهای سیلیکونکربن، از باتریهای بسیار بزرگ بهره میبرند. این باتریها بدون افزایش اندازه از ظرفیت بالایی برخوردار هستند. اکنون بهنظر میرسد شیائومی قصد دارد ظرفیت باتری گوشیهای هوشمند خود را در سال ۲۰۲۵ افزایش دهد.
به نقل از زومیت، به ادعای افشاگر نامآشنای دنیای فناوری، دیجیتال چت استیشن، ردمی گوشی هوشمندی با باتری ۷۵۰۰ میلیآمپرساعتی عرضه خواهد کرد. این گوشی احتمالاً از شارژ بیسیم استفاده نخواهد کرد.
یک گوشی هوشمند با استفاده از باتری ۷۵۰۰ میلیآمپرساعتی میتواند دستگاههایی مانند ریلمی GT7 پرو با باتری ۶۵۰۰ میلیآمپرساعتی، وانپلاس ۱۳ با باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی و رد مجیک ۱۰ پرو پلاس با باتری ۷۰۵۰ میلیآمپرساعتی را شکست دهد. حتی ممکن است گوشی گلکسی S25 اولترا با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی را نیز پشت سر بگذارد.
دیجیتال چت استیشن همچنین ادعا میکند که شیائومی آزمایش خود را روی یک گوشی هوشمند با باتری بزرگتر نیز آغاز کرده است؛ بنابراین به نظر میرسد که جنگ گوشیهای هوشمند با ظرفیت باتری بالاتر در سال ۲۰۲۵ ادامه دارد.
۵۸۵۸
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ