گفته میشود اولین آیفون تاشو اپل احتمالاً در حوالی سال ۲۰۲۶ یا اوایل ۲۰۲۷ با فرمفکتور کتابی شبیه گلکسی زد فولد سامسونگ و برچسب قیمتی بیش از ۲٬۰۰۰ دلار عرضه خواهد شد.
به گزارش خبرآنلاین، مینگچی کوئو، تحلیلگر سرشناس، آیفون تاشدنی اپل دارای نمایشگر داخلی ۷٫۸ اینچ و نمایشگر بیرونی ۵٫۵ اینچ خواهد بود که با شایعهای که ماه گذشته منتشر شد مطابقت دارد.
کوئو میگوید که آیفون تاشو هنگام تا شدن بین ۹ تا ۹٫۵ میلیمتر و هنگام باز شدن حدود ۴٫۵ تا ۴٫۸ میلیمتر ضخامت خواهد داشت. این دستگاه دارای بدنهای از آلیاژ تیتانیوم با لولایی از جنس فولاد ضد زنگ و آلیاژ تیتانیوم است و یک دوربین دوگانه در پشت و یک دوربین جلویی برای حالتهای تاشده و بازشده دارد.
به نقل از زومیت، تحلیلگر یادشده خاطرنشان میکند که آیفون تاشو به جای احراز هویت Face ID، از دکمهی کناری Touch ID برای صرفهجویی در فضای داخلی استفاده خواهد کرد. این گوشی بهعنوان با ابزارهای مبتنیبر هوش مصنوعی معرفی خواهد شد و امکان تجربهی بهتر چندوظیفگی را فراهم خواهد کرد.
کوئو معتقد است که با وجود ۲٬۰۰۰ یا حتی ۲٬۵۰۰ دلاری بودن قیمت گوشی آیفون تاشدنی، این محصول درصورتی که انتظارات را برآورده کند، بهعنوان «یک دستگاه ضروری در میان طرفداران وفادار اپل شناخته خواهد شد و انتظار میرود با استقبال خوبی مواجه شود.»
کوئو میگوید که اپل قصد دارد مشخصات اولین آیفون تاشو خود را در سهماههی دوم سال جاری نهایی و بهطور رسمی پروژه را در سهماههی سوم آغاز کند. گفته میشود که تولید انبوه این گوشی برای سهماههی چهارم سال ۲۰۲۶ برنامهریزی شده است، بنابراین احتمالاً شاهد عرضهی آن در اواخر سال آینده یا در اوایل سال ۲۰۲۷ خواهیم بود.
۵۸۵۸
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ