محققان اعلام کردند دولتهای استرالیا، کانادا، قبرس، دانمارک، سنگاپور و رژیم صهیونیستی، مشتریان احتمالی شرکت سازنده نرم افزارهای جاسوسی اسرائیلی «پاراگون سولوشنز» هستند.
به گزارش خبرآنلاین، گزارش فنی جدید محققان گروه «سیتیزن لَب» که در دانشگاه تورنتو مستقر است، تاییدکننده افشاگریهایی است که در ژانویه، توسط واتساپ انجام شد. این پیام رسان در آن زمان، اعلام کرده بود نرمافزار جاسوسی پاراگون در ایتالیا و کشورهای دیگر، برای هدف قرار دادن حداقل ۹۰ فرد از جمله روزنامهنگاران و فعالان مورد استفاده قرار گرفته است.
به نقل از ایسنا، گروه «سیتیزن لَب» که به مدت بیش از یک دهه، درباره صنعت جاسوس افزار تحقیق کرده است، گزارشی را درباره استارتاپ پاراگون منتشر کرد و ۶ دولت را به عنوان مشتریان احتمالی جاسوس افزار این شرکت، معرفی کرد.
پاراگون مدتها تلاش کرد تا خود را از رقبایی مانند گروه NSO که جاسوس افزارش در کشورهای متعدد مورد سوءاستفاده قرار گرفته است، متمایز کند و خود را فروشنده جاسوس افزار مسئولیت پذیر معرفی کرد و به فوربس گفته بود دولتهای غیردموکراتیک، هرگز مشتری این شرکت نخواهند بود.
در پاسخ به رسوایی ناشی از افشاگری واتساپ در ژانویه و شاید در تلاشی برای تقویت ادعاهای خود مبنی بر مسئولیتپذیر بودن این فروشنده نرمافزارهای جاسوسی، جان فلمینگ، رئیس اجرایی پاراگون، به تِک کرانچ گفت: این شرکت، «مجوز فناوری خود را به گروهی از دموکراسیهای جهانی که عمدتا آمریکا و متحدانش هستند»، صادر میکند.
رسانههای خبری اسرائیلی در اواخر سال ۲۰۲۴، گزارش کردند شرکت آمریکایی «ای ئی اینداستریال پارتنرز»، پاراگون را به قیمت حداقل ۵۰۰ میلیون دلار خریداری کرده است.
بر اساس گزارش پایگاه فناوری تِک کرانچ، «سیتیزن لَب» در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام کرد توانسته است با اطلاعات یک همکار پاراگون، زیرساخت سرور مورد استفاده این شرکت برای ابزار جاسوسافزار خود را که «گرافیت» نامگذاری کرده است، ترسیم و تشریح کند. در میان یافتههای دیگر، این گزارش به مشارکت یک دیتاسنتر آلمانی در این حملات، اشاره کرده است.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ