بررسی پیش نویس سند نظام اقتصاد دیجیتال در کمیته تخصصی کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور آغاز شد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، اولین جلسه کمیته تخصصی بررسی پیش نویس سند نظام اقتصاد دیجیتال از مجموعه اسناد سند راهبردی فضای مجازی کشور به ریاست سید امیر سیاح معاون اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.
براساس سند راهبردی فضای مجازی کشور، متولی طراحی پیش نویس سند نظام اقتصاد دیجیتال، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که پس از طراحی و ارسال پیش نویس اولیه آن توسط این وزارتخانه به مرکز ملی فضای مجازی، بررسی های تخصصی این پیش نویس آغاز شده است.
در این کمیته قرار است تا با بررسی این پیش نویس، نقطه نظرات اصلاحی دریافت شده و با بازبینی آن، پیش نویس این سند آماده ورود به صحن کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی شود که در اولین جلسه این کمیته تخصصی، کلیات این پیش نویس مورد بررسی قرار گرفت.
پس از بررسی نظرات و اعمال اصلاحات احتمالی توسط دستگاه متولی، سند نهایی نظام اقتصاد دیجیتال به مرکز ملی فضای مجازی ارسال و در صحن کمیسیون عالی تنظیم مقررات بررسی خواهد شد.
گفتنی است؛ سند راهبردی فضای مجازی کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را متولی تهیه پیش نویس سند نظام اقتصاد دیجیتال کرده و دستگاه های عضو کارگروه اقتصاد دیجیتال دولت را نیز به عنوان دستگاه های همکار مشخص کرده است؛ همچنین کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور مرجع تصویب سند مذکور تعیین شده است.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ