طبق آخرین آمارهای منتشر شده، امارات متحده عربی، قطر، کویت، بحرین و بلغارستان پنج کشوری هستند که پنج رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در مارس ۲۰۲۵ به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش خبرآنلاین، با گسترش اینترنت در زندگی روزمره، همه چیز تحت تأثیر قرار گرفته است به طور مثال ارتباطات دچار تحول بسیاری شد و برای هر آنچه نیاز بشریت بود از اینترنت استفاده شد. بررسی ها نشان می دهد کند بودن سرعت اینترنت علاوهبر اتلاف وقت، اتفاقی بسیار حوصله سربر برای کاربر محسوب می شود بنابراین هرچقدر که داشتن اینترنت ضروری باشد، سرعت آن به مراتب اهمیت بیشتری دارد.
به نقل از ایسنا، بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سایت اسپیدتست همچنان امارات متحده عربی، قطر و کویت از جمله کشورهایی هستند که در زمینه اینترنت همراه در صدر لیست قرار دارند. کشورهایی که بیشترین سرعت اینترنت همراه (موبایل دیتا) را به خود اختصاص دادهاند، عبارت است از:
عوامل اصلی موثر بر سرعت اینترنت کشورها را باید شناسایی کرد اما بهطور کلی، سرعت اینترنت به موارد متعددی بستگی دارد. زیرساخت یا نوع کابل (مس یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنتی خود استفاده میکند؛ به طور معمول، هرچه زیرساخت جدیدتر باشد، اتصال سریعتر خواهد بود.
البته نزدیکی یا اتصال به کابلهای زیردریایی هم مهم است، زیرا این کابلهای فیبر نوری زیر دریا حدود ۹۷ از دادههای ارتباطی جهان را منتقل میکنند. همچنین وسعت یک کشور، از آنجاکه هزینههای بهسازی زیرساختها اهمیت دارد؛ بنابراین هرچه کشور کوچکتر باشد، ارتقای کابلکشی ارزانتر است.
۵۸۵۸
شرکت شیائومی بهطور رسمی از گوشی پرچمدار جدید خود با نام «شیائومی ۱۵S پرو» رونمایی کرد. این گوشی به دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی حرفهای و ویژگیهای دیگری مانند پردازنده اختصاصی شیائومی XRING O۱ است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای اداری استان اردبیل با اشاره به آغاز بهرهبرداری از پروژههای ارتباطی، توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان، بر «ضرورت پیوند مستقیم آمارها با تجربه واقعی مردم» تأکید کرد و گفت: «اتصال بدون کیفیت پذیرفتنی نیست و توسعه ارتباطات باید در خدمت ارتقای زندگی مردم باشد.»
ایلان ماسک در حملهای تند و جنجالی به بیل گیتس، با اشاره به ارتباطش با جفری اپستین، او را به نداشتن صلاحیت اخلاقی برای اظهارنظر درباره کودکان متهم کرد.
بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۷۰۴ هزار و ۲۹ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنه فعال را دارد.
Δ