طبق آخرین آمارهای منتشر شده، امارات متحده عربی، قطر، کویت، بحرین و بلغارستان پنج کشوری هستند که پنج رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در مارس ۲۰۲۵ به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش خبرآنلاین، با گسترش اینترنت در زندگی روزمره، همه چیز تحت تأثیر قرار گرفته است به طور مثال ارتباطات دچار تحول بسیاری شد و برای هر آنچه نیاز بشریت بود از اینترنت استفاده شد. بررسی ها نشان می دهد کند بودن سرعت اینترنت علاوهبر اتلاف وقت، اتفاقی بسیار حوصله سربر برای کاربر محسوب می شود بنابراین هرچقدر که داشتن اینترنت ضروری باشد، سرعت آن به مراتب اهمیت بیشتری دارد.
به نقل از ایسنا، بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سایت اسپیدتست همچنان امارات متحده عربی، قطر و کویت از جمله کشورهایی هستند که در زمینه اینترنت همراه در صدر لیست قرار دارند. کشورهایی که بیشترین سرعت اینترنت همراه (موبایل دیتا) را به خود اختصاص دادهاند، عبارت است از:
عوامل اصلی موثر بر سرعت اینترنت کشورها را باید شناسایی کرد اما بهطور کلی، سرعت اینترنت به موارد متعددی بستگی دارد. زیرساخت یا نوع کابل (مس یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنتی خود استفاده میکند؛ به طور معمول، هرچه زیرساخت جدیدتر باشد، اتصال سریعتر خواهد بود.
البته نزدیکی یا اتصال به کابلهای زیردریایی هم مهم است، زیرا این کابلهای فیبر نوری زیر دریا حدود ۹۷ از دادههای ارتباطی جهان را منتقل میکنند. همچنین وسعت یک کشور، از آنجاکه هزینههای بهسازی زیرساختها اهمیت دارد؛ بنابراین هرچه کشور کوچکتر باشد، ارتقای کابلکشی ارزانتر است.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ