دو روز پیش از رونمایی رسمی، عکسهای جدیدی از گوشی سونی «Xperia 1 VII» به دست رسانهها رسید و مشخص شد که رنگ بنفش به رنگبندی این مدل مشهور برگشته است.
به گزارش خبرآنلاین، با توجه به عکسهای منتشر شده، گوشی جدید سونی در رنگهای سیاه، سبز و بنفش عرضه خواهد شد و همانطور که انتظار میرفت در طراحی به نسلهای پیشین وفادار مانده است.
سونی در این گوشی جدید از پوشش مقاوم «Zeiss *T» برای محافظت از لنزهای دوربین استفاده کرده است که البته یکی از آنها پریسکوپی تلهفوتو است.
در تبلیغات پیش از رونمایی رسمی مشخص شد که سونی از یک لنز جدید اولترا واید نیز در این گوشی استفاده کرده است که سنسور آن ۲.۱ برابر بزرگتر دوربین اولترا واید نسل قبلی این گوشی یعنی «Xperia 1 VI» است.
بر خلاف اغلب گوشیهای جدید، سونی در این محصول تازه خود جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را در کنار بلندگوهای استریو حفظ کرده است.
به ادعای سونی این گوشی با یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی تا دو روز شارژ نگه میدارد.
سونی «Xperia 1 VII» که با اندروید ۱۵ عرضه خواهد شد، چهار نسخه اصلی بعدی اندروید را دریافت میکند و تا ۶ سال نیز بروزرسانی امنیتی دریافت خواهد کرد.
قلب تپنده گوشی جدید سونی یک پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت با ۱۲ گیگابایت رم است.
منبع: gsmarena
۵۸۵۸
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
در آستانهی رونمایی رسمی گوشیهای تاشوی نسل هفتم سامسونگ، جزئیات تازهای از مشخصات فنی Galaxy Z Fold ۷ و Z Flip ۷ منتشر شده که نشان از طراحی باریکتر و سبکتر این دستگاهها دارد؛ بهویژه در مورد مدل فولد که به گفتهی منابع آگاه، به مرز باریکترین گوشی تاشو نزدیک شده است.
درحالیکه اینترنت ماهوارهای استارلینک با هزاران ماهواره در مدار زمین، بازار ارتباطات فضایی را در سراسر جهان در دست گرفته، فرانسه تلاش میکند با سرمایهگذاری روی شرکت «یوتلست» (Eutelsat) یک رقیب اروپایی برای این غول آمریکایی بسازد.
Δ