ایلان ماسک اعلام کرده دوباره تمرکز خود را به شرکت هایش از جمله ایکس وتسلا متوجه می کند و از فعالیت های دولتی فاصله می گیرد.
به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی که برنامههای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای کاهش اندازه دولت را پیش می برد، این اواخر از تمایل خود برای تمرکز دوباره روی شرکت هایش سخن گفته بود.
به نقل از مهر، او روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به گذراندن ۲۴ ساعت هفت روز هفته در محل کار و خوابیدن در اتاق های کنفرانس، سرور، کارخانه بر می گردم.
این درحالی است که شبکه اجتماعی ایکس با قطعی های گسترده دست و پنجه نرم می کرد. او در این باره نوشت: من باید روی X/xAI و تسلا و علاوه بر آن پرتاب استارشیپ در هفته آینده تمرکز کنم زیرا ما فناوری های حیاتی را راه اندازی می کنیم.
ماسک قبلا در زمان جلسه اعلام درآمد شرکت تسلا گفته بود: تصور می کنم تا زمانیکه رئیس جمهور از من بخواهد و تا زمانیکه مفید باشد، یک یا دو روز در هفته را به امور دولتی اختصاص دهم . اما از ماه آینده زمان بیشتری را به تسلا اختصاص می دهم زیرا اکنون تثبیت دپارتمان کارآمدی تکمیل شده است.
۵۸۵۸
بزرگترین پروژه ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی جهان هم اکنون در قطر در حال اجرا است. این پروژه شامل چاپ دو مدرسه است که هر کدام از آنها رکوردهای مربوط با ساختمان های چاپ سه بعدی را می شکنند.
چند روز پیش، سونی فروش گوشی اکسپریا وان مارک ۷ را در بازار ژاپن متوقف کرد. دلیل این اقدام، بروز مشکلات جدی از جمله ریست شدن خودکار، خاموش شدن ناگهانی و حتی روشننشدن در برخی دستگاهها عنوان شده است.
جالب است بدانیم که در همه حملات سایبری، سارقان فقط به دنبال سرقت پول یا اطلاعات نیستند و بارها شاهد آن بوده ایم که هدف حملات سایبری، ایجاد هرجومرج و اختلال بوده است.
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حمله سایبری به برخی زیر ساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی و اختلال در برخی سامانه های مهم روزمره مردم، بیش از پیش کشور را متوجه نظارت و ایجاد زیر ساخت قوی در امور مربوطه کرد. در این میان نمی توان از وجود فیلترینگ و استفاده مردم از فیلترشکن ها غافل شد چرا که بسیاری از کارشناسان وجود همین فیلترشکن ها را نوعی ابزار برای حمله سایبری قلمداد کردند.یک مدرس دانشگاه معتقد است : اصلی ترین خسارت فیلترینگ این است که به هر کسی اجازه می دهیم از دیوارهای حفاظتی ما عبور کند. حال چرا فیلترینگ کردیم؟ چون احتمال می دادیم یک خطر احتمالی وجود دارد و افکاری که دیگر در دنیای ارتباطات جایگاهی ندارد، همچنان بر فضای مجازی ما حاکم است. در جهان ارتباطات امروزی و انقلاب چهارم ارتباطاتی که رخ داده، فیلترینگ در چنین دنیایی کاملا زیان ده و آسیب زاست.
Δ