چند روز پیش، سونی فروش گوشی اکسپریا وان مارک ۷ را در بازار ژاپن متوقف کرد. دلیل این اقدام، بروز مشکلات جدی از جمله ریست شدن خودکار، خاموش شدن ناگهانی و حتی روشننشدن در برخی دستگاهها عنوان شده است.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، طبق اعلام سونی بریتانیا، بررسیهای مشکل Xperia 1 VII همچنان ادامه دارد و تیم فنی درحال یافتن راهحل برای کاربران آسیبدیده است. در بازارهای اروپایی نیز فرایند شناسایی دستگاههای معیوب آغاز شده است، زیرا احتمال دارد فقط تعداد محدودی از مدلهای Xperia 1 VII به این نقص دچار باشند.
سونی وعده داد که با در دست داشتن اطلاعات دقیقتر، صفحهی پشتیبانی رسمی خود را با راهنماییهای بیشتر برای کاربران اروپایی بهروزرسانی خواهد کرد. در این فاصله، به کاربران توصیه شده است از اطلاعات مهم خود نسخهی پشتیبان تهیه کنند تا در صورت بروز مشکل، دادههایشان از دست نرود.
سونی همچنین راهحلی موقتی برای مشکلات اکسپریا وان مارک ۷ ارائه داده است: نگهداشتن همزمان دکمهی پاور و افزایش صدا به مدت ۲۰ ثانیه، میتواند باعث بیدار شدن دستگاه از حالت خواب عمیق شود. علاوهبر این پیشنهاد شد که کاربران جدیدترین بهروزرسانی نرمافزار را نصب کنند.
۵۸۵۸
پژوهشی که با همکاری «مژگان نژاد» دانشمند ایرانی انجام شده است، نشان میدهد مواد تشکیلدهنده چوب میتوانند ایمنی و طول عمر باتریهای لیتیوم-یون را بهبود ببخشند.
بزرگترین پروژه ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی جهان هم اکنون در قطر در حال اجرا است. این پروژه شامل چاپ دو مدرسه است که هر کدام از آنها رکوردهای مربوط با ساختمان های چاپ سه بعدی را می شکنند.
جالب است بدانیم که در همه حملات سایبری، سارقان فقط به دنبال سرقت پول یا اطلاعات نیستند و بارها شاهد آن بوده ایم که هدف حملات سایبری، ایجاد هرجومرج و اختلال بوده است.
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حمله سایبری به برخی زیر ساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی و اختلال در برخی سامانه های مهم روزمره مردم، بیش از پیش کشور را متوجه نظارت و ایجاد زیر ساخت قوی در امور مربوطه کرد. در این میان نمی توان از وجود فیلترینگ و استفاده مردم از فیلترشکن ها غافل شد چرا که بسیاری از کارشناسان وجود همین فیلترشکن ها را نوعی ابزار برای حمله سایبری قلمداد کردند.یک مدرس دانشگاه معتقد است : اصلی ترین خسارت فیلترینگ این است که به هر کسی اجازه می دهیم از دیوارهای حفاظتی ما عبور کند. حال چرا فیلترینگ کردیم؟ چون احتمال می دادیم یک خطر احتمالی وجود دارد و افکاری که دیگر در دنیای ارتباطات جایگاهی ندارد، همچنان بر فضای مجازی ما حاکم است. در جهان ارتباطات امروزی و انقلاب چهارم ارتباطاتی که رخ داده، فیلترینگ در چنین دنیایی کاملا زیان ده و آسیب زاست.
Δ