بزرگترین پروژه ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی جهان هم اکنون در قطر در حال اجرا است. این پروژه شامل چاپ دو مدرسه است که هر کدام از آنها رکوردهای مربوط با ساختمان های چاپ سه بعدی را می شکنند.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مهر، یو سی سی هلدین با همکار سازمان امور عمومی قطر( Qatar’s Public Works Authority) پروژه مدارس چاپ سه بعدی را رهبری می کند. این سازمان، شرکت ساختمانی COBOD که در زمینه چاپ سه بعدی پیشرو است را مأمور تولید دو چاپگر BODXL سفارشی کرد که هر کدام ۵۰ متر (۱۶۴ فوت) طول، ۳۰ متر (۹۸ فوت) عرض و ۱۵ متر (۴۹ فوت) ارتفاع دارند. در واقع ۱۴ مدرسه در حال ساخت هستند که دو مدرسه از آنها با استفاده از چاپگرهای سهبعدی ساخته میشوند.
دو مدرسه مانند دیگر پروژه های چاپ سه بعدی که قبلا انجام شده اند به وسیله یک خروجی ترکیبی سیمان مانند از یک دماغه روباتیکی و ایجاد لایه هایی روی یکدیگر ساخته می شود. هنگامیکه این فرایند تکمیل شود، کارگران وارد عمل می شوند تا سقف، درها و پنجره ها و هر تجهیزات دیگری که این پوسته را به مدرسه تبدیل می کند، در جای خود نصب کنند.
شرکت یو سی سی هلدینگ در این باره می گوید: پروژه مذکور شامل ساخت ۱۴ مدرسه دولتی از جمله دو واحدی است که با چاپگر سه بعدی ساخته می شوند و مساحت مفید هر کدام ۲۰ هزار مترمربع و در مجموعه ۴۰ هزار متر مربع است. این رقم ۴۰ بار بیشتر از بزرگترین سازه چاپ سه بعدی در هر نقطه جهان است. هر دو مدرسه به شکل دو طبقه طراحی شده اند.
با توجه به ماهیت غیرمتمرکز ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی به سختی می توان ادعای آنکه مدارس مذکور ۴۰ بار بزرگتر از هر پروژه دیگری در این زمینه باشند را تایید کرد اما به طور حتم این سازه عظیم خواهد بود و بزرگترین نمونه ساخته شده تابه حال به حساب می آید.
5858
پژوهشی که با همکاری «مژگان نژاد» دانشمند ایرانی انجام شده است، نشان میدهد مواد تشکیلدهنده چوب میتوانند ایمنی و طول عمر باتریهای لیتیوم-یون را بهبود ببخشند.
چند روز پیش، سونی فروش گوشی اکسپریا وان مارک ۷ را در بازار ژاپن متوقف کرد. دلیل این اقدام، بروز مشکلات جدی از جمله ریست شدن خودکار، خاموش شدن ناگهانی و حتی روشننشدن در برخی دستگاهها عنوان شده است.
جالب است بدانیم که در همه حملات سایبری، سارقان فقط به دنبال سرقت پول یا اطلاعات نیستند و بارها شاهد آن بوده ایم که هدف حملات سایبری، ایجاد هرجومرج و اختلال بوده است.
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حمله سایبری به برخی زیر ساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی و اختلال در برخی سامانه های مهم روزمره مردم، بیش از پیش کشور را متوجه نظارت و ایجاد زیر ساخت قوی در امور مربوطه کرد. در این میان نمی توان از وجود فیلترینگ و استفاده مردم از فیلترشکن ها غافل شد چرا که بسیاری از کارشناسان وجود همین فیلترشکن ها را نوعی ابزار برای حمله سایبری قلمداد کردند.یک مدرس دانشگاه معتقد است : اصلی ترین خسارت فیلترینگ این است که به هر کسی اجازه می دهیم از دیوارهای حفاظتی ما عبور کند. حال چرا فیلترینگ کردیم؟ چون احتمال می دادیم یک خطر احتمالی وجود دارد و افکاری که دیگر در دنیای ارتباطات جایگاهی ندارد، همچنان بر فضای مجازی ما حاکم است. در جهان ارتباطات امروزی و انقلاب چهارم ارتباطاتی که رخ داده، فیلترینگ در چنین دنیایی کاملا زیان ده و آسیب زاست.
Δ