فعالیت بدون مجوز اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران با شکایت رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اتحادیه بینالمللی مخابرات روبهرو شد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از فارس، وزارت ارتباطات با شکایت رسمی به اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU)، نسبت به فعالیت بدون مجوز اینترنت ماهوارهای استارلینک در خاک ایران اعتراض کرد.
طبق قواعد بینالمللی، اسپیسایکس (شرکت مالک استارلینک) باید برای ارائه اینترنت ماهوارهای در خاک کشورها، ضمن احترام به قوانین آن کشورها ابتدا مجوز بگیرد. فرایندی که این شرکت در کشورهای مختلف از جمله هند، مالزی، ویتنام و پاکستان طی کرده است.
این نخستین بار نیست که فعالیت استارلینک در کشورهای مختلف مورد چالش حقوقی قرار میگیرد. پیش از این نیز شماری از کشورها، از جمله هند، چین و روسیه، نسبت به ورود بدون مجوز این سامانه به فضای سرزمینی خود اعتراض کردهاند و این موضوع منجر به تلاش ایلان ماسک برای دریافت مجوز از کشورها شده است.
۵۸۵۸
در پنلی که با هدف بررسی آینده حکمرانی اینترنت در ایران برگزار شد، آرش وکیلیان با نگاهی ساختاری و تطبیقی، از ضعف مدل کنترلی کشور گفت و نسبت به تمرکز صرف بر فیلترینگ هشدار داد: «هیچیک از الگوهای موفق جهانی را نداریم؛ فقط روی کنترل فنی ایستادهایم، آنهم بدترین نوعش.»
سخنگوی دولت اعلام کرد: دولت بر ارائه اینترنت آزاد، فراگیر و باکیفیت برای همه مردم تأکید دارد و آنچه در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده، ارتباطی با محدودسازی اینترنت ندارد.
نظرتان را درباره اصطلاحات مختلفی که این روزها درباره اینترنت شنیده میشود، با ما در میان بگذارید.
رئیس جمهور تاکید کرد که اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر باید در اختیار همه مردم قرار گیرد و دولت به این هدف متعهد است.
Δ