هواوی با کاهش قیمت گوشی پرچمدار پیورا ۷۰ اولترا، قصد دارد افراد بیشتری را به خرید این محصول ترغیب کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، هواوی با کاهش قیمت گوشی پرچمدار خود، یعنی پیورا ۷۰ اولترا، سعی میکند این محصول را به گزینهای جذاب برای علاقهمندان به گوشیهای پرچمدار تبدیل کند. در همین راستا، نسخهی جدید دستگاه مذکور با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی با قیمت ۱,۰۲۷ دلار معرفی شده است.
پیورا ۷۰ اولترا ابتدا فقط در نسخههایی با ۱۶ گیگابایت رم عرضه میشد، اکنون میتوان مدل ۱۲ گیگابایت رم گوشی هواوی را با همان طراحی شیک و مشخصات کاملاً مشابه مدل اصلی خرید. کاهش قیمت با تخفیفهای پایان سال هواوی همزمان شده و فرصت بسیار خوبی برای خرید یکی از گوشیهای پیشرفته بازار فراهم کرده است.
از زمان عرضهی پیورا ۷۰ اولترا، این گوشی بهدلیل طراحی نوآورانه و عملکرد چشمگیر دوربین تحسین شده است. دستگاه مذکور بهطور مداوم در فهرست بهترین محصولات بازار قرار گرفته و طبق گزارشها، تاکنون بیش از ۱۰ میلیون واحد از آن در سرتاسر جهان فروخته شده است.
طبق اطلاعات وبسایت رسمی هواوی، این شرکت قیمت مدل ۱۶ گیگابایت رم پیورا ۷۰ اولترا را نیز کاهش داده است. این محصول با فضای ذخیرهسازی ۵۱۲ گیگابایتی اکنون با برچسب ۱,۰۹۶ دلار عرضه میشود؛ درحالیکه قبلاً ۱,۲۳۳ دلار قیمتگذاری شده بود. همچنین، مدل ۱۶ گیگابایت رم با فضای ذخیرهسازی یک ترابایتی ۱,۲۳۳ دلار است؛ درحالیکه قبلاً با برچسب ۱,۳۷۰ دلار بهدست مشتریان میرسید.
کاهش قیمت فقط به مدل اولترا پیورا ۷۰ محدود نمیشود. هواوی تخفیفهای مشابهی را برای سایر مدلهای سری پیورا ۷۰ ارائه کرده است. سری پیورا ۷۰ نیز بهطور کامل با بهروزرسانی HarmonyOS Next سازگاری دارد.
از دیگر مشخصات فنی هواوی پیورا ۷۰ اولترا میتوان به نمایشگر ۶٫۸ اینچی OLED LTPO با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح +FHD اشاره کرد. این دستگاه از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین فوقعریض ۴۰ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی بهره میبرد و در پنل جلویی آن شاهد دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی هستیم. دستگاه مذکور از باتری ۵۲۰۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرد و از شارژ سریع سیمی ۱۰۰ وات و بیسیم ۸۰ وات با قابلیت شارژ معکوس پشتیبانی میکند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ