نایب رئیس اتاق ایران با بیان اینکه رونق اقتصادی ایران مستلزم آرامش، ثبات و جلب اعتماد سرمایهگذاران است، گفت: شروع مذاکرات ایران و آمریکا و به نتیجه رسیدن آن میتواند در تحقق این مولفهها مؤثر باشد.
به گزارش اقتصادآنلاین، حسین پیرموذن، نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از ضرورت احیا و تقویت سطح روابط اقتصادی با کشورهای مختلف دنیا سخن گفت و تأکید کرد: بخش خصوصی همواره بر بهبود روابط اقتصادی ایران در سطح بینالمللی تأکید کرده است. حال با توجه به آغاز مذاکرات بین ایران و آمریکا پیشبینی میشود که این اقدام اثرات مثبتی بر روی وضعیت اقتصادی کشور در کوتاهمدت و میانمدت داشته باشد.
پیرموذن تصریح کرد: یکی از آثار محوری شروع مذاکرات ایران و آمریکا در کوتاهمدت، مربوط به ارز میشود. همانطور که شاهد هستیم، نرخ ارز روند نزولی پیدا کرده که بیانگر بازگشت آرامش به بازار است. همانطور که مشخص است، اقتصاد در محیطی آرام و بدون تنش، توان حرکت دارد و تلاش برای برقراری روابط اقتصادی با کشورهای مختلف این آرامش را به اقتصاد برمیگرداند.
او خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی احیای امید و اعتماد در صحنه اقتصادی را یکی از محوریترین شاخصهایی میدانند که برای تحقق شعار سال، نیاز است. اگر قرار باشد در جذب سرمایهگذاری برای تولید، توفیقی داشته باشیم باید در قدم اول افق امیدبخشی را برای اقتصاد کشور ترسیم کنیم که شروع مذاکرات بین ایران و آمریکا و در به نتیجه رسیدن آن میتواند موثر باشد و زمینهساز تقویت روابط تجاری و سرمایهگذاری ایران در منطقه و دیگر بازارهای هدف به شمار آید.
پیرموذن، جلب اعتماد سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای ورود به بازار ایران را از آثار میانمدت مذاکرات ایران و آمریکا دانست و گفت: مذاکرات، امینت، ثبات و آرامش را به اقتصاد برمیگرداند و به دنبال آن شاهد بهبود ارزش پول ملی کشور خواهیم بود. چنانچه این شرایط مهیا شود، به تدریج سرمایهگذاری در کشور نیز افزایش پیدا میکند. همانطور که میدانیم در ایران ظرفیتهای بسیار قابل توجهی برای سرمایهگذاری و تولید ارزشافزوده وجود دارد که به دلیل فضای نامساعد اقتصادی، انگیزهای برای سرمایهگذاری در آنها وجود نداشته است.
او ادامه داد: به نظر میرسد در آینده نزدیک شاهد کاهش آثار ناشی از شرایط نامساعد اقتصادی خواهیم بود و علاوه بر رونق تجارت در کشور، سرمایهگذاری نیز رونق پیدا کند. اقتصاد ایران در سالهای گذشته شاهد خروج سرمایه بوده است. چنانچه امید بهوجود آمده در نتیجه این مذاکرات، تقویت شود، روند خروج سرمایه نیز در کوتاهمدت متوقف میشود و در بلندمدت شاهد جذب سرمایههای خارجی خواهیم بود. سرمایهگذاری هم به معنای تولید بیشتر و در نتیجه تقویت صادرات است. بنابراین حرکت چرخ اقتصاد ایران سرعت پیدا میکند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ