درخشش سهام تسلا تا پایان سال ۲۰۲۴، به تقویت ثروت ایلان ماسک کمک کرد اما در سال ۲۰۲۵، این خودروساز برقی شروع متفاوتی داشت و باعث ریزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلاری ثروت این میلیاردر شد.
به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک، سال ۲۰۲۴ را با ثروت ۴۳۲ میلیارد دلار به پایان برد. مدیرعامل تسلا، در سال میلادی گذشته، ۲۰۳ میلیارد دلار به ثروت خود افزود و نخستین فردی در جهان بود که به نقطه عطف ثروت ۴۰۰ میلیارد دلاری رسید.
اما طبق دادههای بلومبرگ، تا آوریل سال ۲۰۲۵، ثروت ماسک به ۳۱۰ میلیارد دلار رسید که ۱۲۲ میلیارد دلار نسبت به ابتدای سال ۲۰۲۵، کاهش نشان میدهد. با ثروتی به ارزش ۳۱۰ میلیارد دلار، ثروت ایلان ماسک همچنان از مجموع ثروت جف بزوس، موسس آمازون (۲۰۲ میلیارد دلار)، جسن هوانگ، یکی از موسسان انویدیا (۹۰ میلیارد دلار) و مارک کوبن کارآفرین (۷.۵۵ میلیارد دلار)، به میزان قابل توجهی بالاتر است.
به نقل از ایسنا، ثروت ایلان ماسک، از مجموع ثروت این سه میلیاردر، بیشتر است و حتی اگر الکس کارپ، مدیرعامل پالانتیر با ثروت ۹.۳۵ میلیارد دلار به آنها اضافه شود، همچنان ثروتشان از ثروت ایلان ماسک کمتر است.
تسلا در سال ۲۰۲۵، پس از اینکه دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگشت و ماسک در وزارت کارآمدی دولت، سمت گرفت و باعث شد جنبش «بایکوت تسلا» شکل بگیرد و علیه داراییهای این شرکت، اقدامات خرابکارانه انجام شود، با کاهش ارزش سهام خود روبرو شد.
این خودروساز ارزش برند را از دست داد و با کاهش فروش در اروپا و مناطق دیگر روبرو شد. سهام تسلا از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، ۳۲.۶ درصد کاهش یافته است. ماسک سهامدار بزرگ در تسلا مانده و همچنین در شبکه اجتماعی ایکس، اسپیس ایکس و ایکس ای آی و شرکتهای دیگر، سهم دارد.
ماسک در سال ۲۰۲۱، با سقوط ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلاری ثروتش، رکورد گینس را برای بزرگترین کاهش ثروت در مدت یک سال، شکست. این میلیاردر اکنون در مسیر شکستن رکورد مذکور است.
۵۸۵۸
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ