اپل فرایند پرداخت غرامت به کاربران آمریکایی که بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۴ با مشکل فعالسازی ناخواستهی سیری در دستگاههای ساخت این شرکت مواجه شدهاند را آغاز کرد.
به گزارش خبرآنلاین، این اقدام بخشی از توافق ۹۵ میلیون دلاری برای پایاندادن به شکایتی جمعی دربارهی شنود مکالمات کاربران از سوی دستیار صوتی سیری است.
به گزارش خبرآنلاین، در سال ۲۰۱۹ مشخص شد که سیری برخی مکالمات خصوصی کاربران را بدون اجازهی آنها ضبط کرده و برای بررسی در اختیار پیمانکاران قرار داده است. این موضوع باعث انتقادات گسترده شد و کاربران ادعا کردند اپل بدون شفافسازی کافی، حریم خصوصی آنها را نقض کرده است.
بهنوشتهی مکرومرز، اپل در واکنش به مشکل سیری اعلام کرد که هیچگاه از دادههای این دستیار شخصی برای تبلیغات یا فروش به سایر شرکتها استفاده نکرده و هدف از تحلیل دادهها صرفاً بهبود عملکرد سیری بوده است. بااینحال، غول فناوری اهل کوپرتینو برای اجتناب از ادامهی روند حقوقی تصمیم به پرداخت مبلغی به کاربران گرفت.
کاربرانی که واجد شرایط هستند میتوانند تا تاریخ ۲ جولای ۲۰۲۵ (۱۱ تیر ۱۴۰۴) فرم دریافت غرامت را تکمیل کنند. به ازای هر دستگاه مجهز به سیری، تا سقف ۲۰ دلار غرامت پرداخت میشود و امکان ثبت حداکثر پنج دستگاه وجود دارد. ارسال فرم نیازمند اثبات استفادهی ناخواسته از سیری در مکالماتی خصوصی است.
در پی این رسوایی، اپل از سال ۲۰۱۹ تغییراتی اساسی در سیاستهای سیری اعمال کرد. از جمله این اقدامات میتوان به توقف همکاری با پیمانکاران، افزودن گزینهی حذف دادههای کاربر و انتقال بخشی از پردازشهای سیری بهصورت داخلی در دستگاهها برای حفظ بیشتر حریم خصوصی اشاره کرد.
۵۸۵۸
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ