جنگ جهانی دوم هنگامه بروز و ظهور بسیاری نوآوریهای نظامی بود که برخی از آنها همچون تانک پرنده هنوز هم عجیب و باورنکردنی به نظر میرسند.
به گزارش خبرآنلاین، اتحاد جماهیر شوروی در بحبوحه جنگ جهانی دوم تانک پرنده ساخت. پرندهای عجیب که هر چند به کار جنگ نیامد اما در تاریخ ماندگار شد.
آنتونوف A-40 کریلیا تانکا، تانکی بود که پرواز میکرد. هدف از ساخت این سلاح عجیب، رساندن ادوات زرهی به میدان نبرد و پشتیبانی از نیروهای هوابرد بود.
در اصل این وسیله عجیب، از پیوند بالها و دم هواپیما به یک تانک به وجود آمده بود و هواپیمای دیگری کار به آسمان بردن آن را به انجام میرساند تا پس از آن به سمت هدف پرواز کند.
در نهایت بالها و دم آنتونوف A-40 جدا میشوند و تانک به میدان نبرد میرسد. کار به آسمان بردن تانک را بمبافکن توپولف TB-3 به عهده داشت.
تانک پرنده سرانجام موفقی در میدان نبرد نداشت چرا که در آزمایشها نیز برای به آسمان رسیدن این غول فلزی باید بخش عمدهای از سوخت و مهمات آن را جا میگذاشتند.
علیرغم عدم موفقیت ایده تانک پرنده، در سال ۱۹۴۲ سرگئی آنوخین خلبانی تانک پرنده را به عهده گرفت که با یک بمبافکن توپولف TB-3 به آسمان رفت. خیلی زود پس از اوج گرفتن مشخص شد که وزن تانک پرنده برای بمبافکن توپولف زیاد است و تانک پرنده زودتر از برنامه از بمبافکن جدا شد.
البته آنوخین با مهارت توانست تانک پرنده را سالم به زمین برساند و سوار بر تانک روی زمین به محل آزمایش برگردد.
ارتشهای ژاپن و انگلیس نیز همزمان ایدههای مشابهی برای ساخت تانک پرنده را پیگیری میکردند که آنها نیز نتوانستند به موفقیت برسند.
منبع: iflscience
۵۸۵۸
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ