سیدعلی حسینی در جمع خبرنگاران پیش از ظهر امروز با اشاره به استقرار دولت چهاردهم گفت: تقریباً ۸۰ درصد از مشکلات حوزه سلامت کشور نیازمند همکاری سایر دستگاهها برای حل و فصل هستند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دانشگاه دو پایه دارد، افزود: اساتید دانشگاه و دانشجویان عناصر مهم دانشگاه هستند و همه مسئولان و افرادی که در کنار دو عنصر هستند، در خدمت آنان بوده و برای برنامهریزی و راهنمایی است.
حسینی، ضمن اشاره به دغدغهها و مشکلات بخش بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: مسائل اقتصادی کشور مسائل خاصی است و از این موضوع ناراحت هستیم که روسای دانشگاههای علوم پزشکی درگیر موضوعات مالی هستند.
حسینی ضمن اشاره به افزایش حقوق دستیاران تخصصی، فوق تخصصی و کارورزی افزود: حقوق دستیاران تخصصی مجرد از ۱۲میلیون تومان به ۱۷ میلیون تومان و متاهل از ۱۵میلیون تومان به ۲۳میلیون تومان افزایش پیدا میکند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: حقوق کارورزان مجرد از ۳.۵ میلیون تومان به ۶ میلیون تومان و کارورزان متاهل از ۵ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا میکند که گواه بر افزایش حدود دو برابری این افراد است.
حسینی تاکید کرد: حقوق دستیاری فوق تخصصی مجرد از ۱۴ میلیون تومان به ۱۹ میلیون تومان و دستاری فوق تخصصی متاهل از ۱۷ میلیون تومان به ۲۵ میلیون تومان افزایش پیدا میکند و این افزایش حقوق در هیئت امنا دانشگاهها به تصویب و اجرایی میشود.
وی ضمن تاکید بر تسهیل بر روند امور دانشگاهی گفت: در نظر داریم تا فضاهای دانشگاهی بازتر شود و امیدواریم رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان افق بلندی را برای این دانشگاه در نظر بگیرند و در راستای رفع مشکلات تمام توان خود را به کار بگیرند.
در جلسه هیئت امنای صندوق تثبیت بازار به ریاست وزیر اقتصاد انتشار اوراق تبعی بیمهای و اوراق تبعی تأمین مالی مصوب شد.
با وجود تخصیص خط اعتباری ۶۰همتی از سوی دولت و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه، روند خروج پول حقیقی از بورس ادامه دارد. فعالان بازار معتقدند که واکنش دیرهنگام دولت در حمایت، مانع از اثرگذاری این اقدام در کوتاهمدت شده است.
در پی نوسانات اخیر بازار سرمایه و نگرانی فعالان این حوزه، مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمن تشریح اقدامات دولت برای احیای اعتماد عمومی، بر لزوم طراحی و اجرای سیاستهای هوشمند و شفاف تاکید کرد.
هزینههای درمان ناشی از جنگ، بدون پرداخت حق بیمه اضافی، توسط بیمههای تکمیلی پرداخت میشود. این تصمیم جدید بیمه مرکزی میتواند باری از دوش خسارتدیدگان جنگ ۱۲ روزه بردارد.
Δ