بر اساس اعلام شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، در پایان ۸ ماه ابتدایی سال جاری، تعداد ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک برای متقاضیان صادر شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اطلاعات ثبت شده حاکی از آن است که از تعداد 4 هزار و 714 گواهی تمکن مالی الکترونیک صادر شده، 4 هزار و 36 درخواست برای «صورت وضعیت دارایی» و 678 درخواست برای «گواهی خلاصه معاملات» بوده است.
این گزارش میافزاید: در دومین ماه پاییز امسال نیز، 441 گواهی تمکن مالی الکترونیک صادر شده که شامل 383 درخواست «تعداد صورت وضعیت دارایی» و 58 درخواست «تعداد گواهی خلاصه معاملات» میشود.
مزیتهای گواهی تمکن مالی
بر پایه این گزارش، صدور گواهی تمکن مالی برای «دریافت خدمات کنسولی جهت اقامت در سایر کشورها و اثبات توان مالی دانشجویان برای پرداخت شهریه دانشگاههای بینالمللی» از جمله مزیتهای الکترونیکی شدن این خدمت است.
روش دریافت گواهی تمکن مالی
بر اساس اعلام شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، سهامداران سجامی شده میتوانند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه (سامانه DDN)، به آدرس ddn.csdiran.ir «بخش میز خدمت الکترونیک»، با انتخاب نوع گواهی مورد نیاز خود، درخواست خود را ثبت کرده و نسخه الکترونیکی و مورد تایید صورت وضعیت دارایی خود را دریافت کنند.
افزون بر این، با توجه به این که درخواست در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه(DDN) ثبت میشود، نیازمند ارائه هیچ مدرکی نیست و شخص میتواند نامه صورت وضعیت دارایی را برای یک تاریخ مشخص در گذشته، درخواست کند.
همچنین تعیین بازه زمانی خلاصه گردش معاملات، انتخابی و به انتخاب شخص است. مبلغ قید شده در صورت وضعیت دارایی شامل ارزش تمامی سهام متعلق به شخص، با کسر سهام وثیقه یا سهام مسدود(فریز) شده شخص است.
از سوی دیگر، در صورتی که متقاضیان از وثیقه یا مسدود بودن سهام خود یا دلایل آن اطلاع نداشته باشند، میتوانند از طریق کارگزار ناظر خود استعلام و اقدام به رفع آن کنند. برای صدور صورت وضعیت دارایی، حداقل دارایی اشخاص در نظر گرفته نمیشود.
با توجه به آنکه در حال حاضر اپراتور صحت نام انگلیسی اظهار شده توسط متقاضی را بررسی و تایید میکند، صدور نامه تمکن مالی حداقل یک روز کاری زمان میبرد و اشخاص میتوانند نسخه الکترونیکی آن را در قالب فایل PDF دریافت و درصورت تمایل و نیاز پرینت بگیرند.
انتهای پیام/
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ