مجلس سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی را تعیین کرد.
در نشست علنی نوبت دوم امروز (چهارشنبه، ۲۱ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با بند (الف) تبصره (۱) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در بند (الف) تبصره (۱) ماده واحده این لایحه آمده است: مجموع معافیتها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوقهای مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمدهای حاصل شده برای عملکرد سال ۱۴۰۴ کلیه مؤدیان به استثنای معافیتهای دارای سقف زمانی مشخص و ماده (۸۱) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۳/۱۲/۱۳۶۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی و موارد مندرج در مواد (۲)، (۱۳۹)، (۱۴۱)، (۱۴۳)، (۱۴۳ مکرر)، (۱۴۵) و (۲۸۰) قانون مذکور و معافیتهای موضوع قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مصوب ۲۵/۹/۱۳۸۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی، قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها مصوب ۲۲/۱۲/۱۴۰۲ و قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۱/۲/۱۴۰۱، برای اشخاص حقوقی تا مبلغ هفت هزار میلیارد (۷.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و اشخاص حقیقی تا مبلغ هفتصد میلیارد (۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال درآمد مشمول مالیات (سود خالص) قابل اعمال است.
کلیه اشخاص حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی که بنابر قوانین مشمول معافیت، تخفیف و یا نرخ صفر مالیاتی میباشند، مکلفند دفاتر مالی خود را مانند سایر اشخاص حقوقی تنظیم و تقدیم سازمان امور مالیاتی کشور نمایند.
بر اساس هیأت مدیره سازمان بورس دامنه نوسان صندوقهای اهرمی افزایش یافت.
از ابتدای امسال تاکنون ارزش معاملات بورس انرژی حدود ۱۰۳ همت بوده است که نزدیک به نیمی از آن به صادرات محصولات نفتی اختصاص دارد.
رئیس مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری سازمان بورس گفت: با هدف تسریع در روند به تعادل رسیدن، دامنه نوسان صندوقهای اهرمی افزایش یافت.
از روز شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴، مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با تمرکز بر حمایت از سه دهک کمدرآمد آغاز شد. در این مرحله، بیش از ۲۸ میلیون نفر از خانوارهای ایرانی میتوانند با اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی بهازای هر نفر، ۱۱ قلم کالای اساسی را به انتخاب خود خریداری کنند. اما آیا دهکهای چهارم تا هفتم نیز بهزودی مشمول این طرح خواهند شد؟ جزئیات این مرحله و ابهامات آن را در ادامه بخوانید.
Δ